I dag var det Snickerskake som ble laget. Er vel egentlig mer konfekt enn en kake. God er den værtfall. 🙂
Oppskrift Snickerskake.
2 1/2 dl lys sirup
1 dl sukker
1 dl kokosmasse
1 gl peanøttsmør
Varmes i kjele til det blir flytende
1 l kellogs spesial ( hvit pakke m/stor rød K)
1 ts vaniljesukker
Blandes med det varme.
Dekk en langpanne med bakepapir
Press massen ut i pannen og la det stivne.
Fyll:
250 gr lys sjokolade
2 ss soyaolje
Varmes eller smeltes
Haes på kald kake
Sett den kaldt
Skjæres i passende konfektbiter, når sjokoladen er stivnet.
Må oppbevares kaldt.
Blir mer en det dere ser på bildet. 🙂
Lykke til! 🙂
31 kommentarer
Wow,dette ser ut som en ordentlig snadderkake. Og denne skal jeg prøve meg på i romjulen.
Må du ha en fortsatt fin kveld:)
Den er virkelig god, skikkelig konfekt og kaloribombe, men i jula er det vel lov?
Den såg god ut. reine skjære snopen. Kanskje den bør prøves. Takk for oppskrifta.Førjulsklem
venkesstrikk:Ja det er mye godt i den. I jula er det lov vettu. 🙂
Her må vi notere oppskrift digger alt som ikke skal stekes og denne såg supergod ut,takk for oppskrift.Ønsker deg en fin dag
Skal lage denne i dag! Samboern min fra Mo i Rana sa at moren hans lagde denne en gang, og det var den beste kaken han noen sinne hadde smakt. Jeg er spent! God helg 🙂
Helt syyykt nydelig! Lagerden for 2. Gang i dag!!!
Hvor mange biter blir det? Jeg har tenkt til å lage den til klassen (har tradisjon at hver fredag lager en i klassen kake, og denne gangen er det min tur å lage) og vi er 25 stk i kl. Så trenger å vite hvor mye av den oppskriften jeg skal lage! DEN KAKA ER DIGG! 😀
Håper på raskt svar!
Martine kakemoms: Hei hei. Denne kaken er jo svært så mektig, så er jo ikke store biten som trengs. Men jeg lager bestandig dobbel porsjon. Det kommer nok til å forsvinne. :-))
er den oppskriften du har skrevet opp dobbel porsjon?
Sarah: Nei, denne oppskriften er på enkel posjon. 🙂
Haha, dette har blitt en favoritt! Har alltid med når det er min tur på fredager i klassen 😀
Dette er verdens beste kake!
Jeg skulle lage den men jeg kjønte ikke hva gl er !?
Vici: gl står for glass. Lykke til! 🙂
Nå ble jeg litt overrasket,jeg googlet oppskrift på snicerskake og kom rett inn på bloggen din:) jeg skal lage kaken til i morgen ,så takk for oppskriften:):)
synnøve marthinsen: Så bra at du fant oppskrifta. Den kaka er farlig god. Skikkelig kaloribombe. 🙂 Lykke til med lagingen og spisingen i morgen. 🙂
Kjempe god kake!
Anbefales på det sterkeste! 🙂
Utrolig deilig og nydelig kake altså! Anbefales veldig mye! Siden verden skal snart ende så tenkte jeg å lage snickerskake med krem,og det fikk jeg gjort. Det er vell nå7 dager til vi skal dø, lykke til alle sammen og håper dere ender i paradis! :-))
Tusen takk for oppskriften! Utrolig god kake! 🙂
Eva Runa Evensgård: Bare hyggelig. Mektig og god kake. :-))
Søkte på oppskrifter på google og fant denne! Utrolig god og enkel kake! Tusen takk for oppskrift! 🙂
Farlig god kaka 🙂 å enno bedre enn snickers sjokoladen!! Håp du legg ut oppskrift på klippekrans, du har verdens beste, husk d godt fra vi brukt å få d i bursdagan til dåkk <3
Hege martiniussen: Ja den er både mektig og god. 🙂 vi får se om ikke klippekransen kommer ettervært. Den er stadig populær. Ungene i barnehagen kaller den bollekaka. 🙂
hvor mange dl er et glass da? 2,5 dl?
Anonym: Hvor mange dl det er i de originale glassene med peanuttsmør, vet jeg ikke. Har aldri målt. 🙂
Hei!
Jeg skal ta med kake til klassen min på fredag.
Jeg lagde akkurat denne kaken med oppskriften i fjor, men da tok jeg på sjokoladefyllet samme dagen jeg lagde kaken, og la den i gangen over natten der det er litt småkaldt. Men morgenen etter da jeg skulle skjære den opp i biter, var det utrolig vanskelig for den var så hard. Har du noen råd for å ungå dette? Burde jeg legge på fyllet om morgenen istedet?
Anonym: hei hei. Jeg legger bestandig på fyllet samme dag. Ta å sett kaken i romtemperatur en stund før du skjærer den opp. Da blir den litt mykere. Håper det hjelper deg. 🙂
Tror jeg må prøve meg på denne til uken når jeg bar bursdag 🙂 Kan denne oppbevares i kjøleskap? Evt hvor lenge? Kan den fryses?
Cathrine: Det må du gjøre ja. 🙂 Denne kan oppbevares i kjøleskap ja. Jeg bruker å skjære den opp i passe stykker og legger den lagvis i en tett boks, med bakepapir i mellom. Da kan den stå i flere uker. Har aldri prøvd å fryse den, da den forsvinner før det har vært behov. :-)) Lykke til!
Tusen takk for raskt svar 🙂 Gleder meg til å lage denne :))