Ullbukse med mønster, strikket på maskin

Her har det blitt en ullbukse til.Samme mønster som på ullbuksa dere ser her.
Andre farger og en litt smalere modell.


Likte denne modellen mye bedre enn den andre.

Denne er også strikket i Fabel
på min Silver Reed SK280 strikkemaskin.
Størrelse 2 år.

Nå blir maskina pakket ned for sommeren,
så får den komme frem igjen når høsten sniker seg på. :-)

Min salgsblogg
 

#Ullbukse #Strikket #Knitted #Maskin #Mønster #Pattern
#Modell #Fabel #SilverReed #SK280 #Strikkemaskin
#Håndarbeid #Maskinstrikket

8 kommentarer

gretashobby

27.05.2016 kl.16:15

Hei på deg. Skikkelig fin ullbukse. Ja no er det vel på tode og sette dennvekk for sommeren. Koseligere å sitte og strikke på pinner no når sommeren er her. blir jo ikkje like fine dager hele tiden som i dag, men alikevel. Håper du koser deg i helgen og nyter veret. Tror det stort sett blir bra. Klem fra varme sogn

akbhandy

28.05.2016 kl.10:28

gretashobby: Takk skal du ha Greta. Ja nå er den pakka ned. Nå når det er sommer og forhåpentligvis blir det en flott sommer, blir det bare pinnestrikk her. Enten i godstolen, i bobilen eller på verandaen. :-) En riktig fin helg til dere også. Klem

frodith

27.05.2016 kl.18:14

Den så fin ut,og med de fine fargene :-)

akbhandy

28.05.2016 kl.10:29

frodith: Takk skal du ha. Ja disse fargene liker jeg også godt. :-))

27.05.2016 kl.20:57

helt herlige,heldige du som både eig og mestrer en strikkemaskin så du kan trylle frem et så vakkert klesplagg

akbhandy

28.05.2016 kl.10:31

Anonym: Tusen takk Connie. Ja det er morsomt med strikkemaskin, men det er ikke like avslappende som pinnestrikk. Nå blir det bare pinnestrikk frem til høsten, da kommer nok maskina frem igjen. :-) En riktig fin helg til deg. Kos deg masse. :-)

Hobbystua

29.05.2016 kl.16:10

Kjempeflott bukse dette også og nydelig blåfarge.-) Ja nå kan du strikke på vanlige pinner for det er jo det som blir enklest nå som bobilen blir mere brukt utover sommeren. Må du ha en fortsatt fin dag for det er vel både sol og varmt hos deg nå? Her regner det og jeg venter på penværet skal komme.-)) Klem fra Marianne:-))

akbhandy

29.05.2016 kl.17:10

Hobbystua: Tusen takk skal du ha Marianne. Ja nå blir det pinnestrikk fremover. Bobilen en pakket og klar til tur nå. Få dager igjen til vi drar.
Herlig vær her nå. 24 grader kan man ikke klage på. :-) Inne en liten tur for å kjøle meg ned litt. Håper finværet er rett om hjørnet hos deg også. Ha en fin ettermiddag. Klem fra nord. :-))

Skriv en ny kommentar

akbhandy

akbhandy

46, Rana

Hei, jeg er en dame som har funnet masse inspirasjon på blogger og sider her på nett. Vil derfor legge ut bilder av det jeg lager, så kanskje jeg kan inspirere noen andre med det. Legg gjerne igjen en kommentar. Det er alltid morsomt å få tilbakemeldinger. Både ris og ros. :-) Noe du lurer på, så ta gjerne kontakt. akbhandy@hotmail.no Har også en salgsblogg, akbsalg.blogg.no, som du er velkommen innom.

hit counter Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits