Acryl-maleri

Acryl-maleri

Onsdag var jeg på formingskurs igjen. Jeg fikk fortsette på mitt acryl-maleri, som jeg begynte på i januar. Denne alven var da mitt prosjekt. Var redd jeg hadde tatt meg vann over hode, men med kyndig hjelp fra Yvonne noen flere gråe hår og noen upassende ord, så gikk alt så mye bedre. Yvonne er en utrolig person, som får frem det uante i oss deltakere. Det er verdt å ta en titt innom henne. :-)

Nonfigurativ acryl-maleriI uka som gikk, var jeg på formingskurs og det var acryl-maleri som stod på timeplanen. Vi fikk starte med å lage et nonfigurativt maleri med acrylmaling på lerret. Vi fikk utdelt maskeringstape så skulle vi begynne. Tapet alle veier og malte i figurene. På med tape igjen, for så å male igjen. Dette ble gjort lag på lag og man måtte tenke om figurene skulle ligge over eller under. Utrolig morsom teknikk. Og dette ble mitt resultat.
Holder på med et annet maleri, som har et mer konkret motiv. Det tar litt lengre tid å lage, så det kommer ettervært. :-)

akbhandy

akbhandy

46, Rana

Hei, jeg er en dame som har funnet masse inspirasjon på blogger og sider her på nett. Vil derfor legge ut bilder av det jeg lager, så kanskje jeg kan inspirere noen andre med det. Legg gjerne igjen en kommentar. Det er alltid morsomt å få tilbakemeldinger. Både ris og ros. :-) Noe du lurer på, så ta gjerne kontakt. akbhandy@hotmail.no Har også en salgsblogg, akbsalg.blogg.no, som du er velkommen innom.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits