januar 2011

Brun Vaffel-lueEi brun vaffel-lue er ferdig og lagt i lager-kassa :-) Blir bare mer og mer glad i disse luene. Denne er strikket i Easy.
 

Tova herrevotterEnkle greie herrevotter i grått og svart. Strikket i Cortina Soft. Bestillingsvare. :-)

Tova hjelmlueFikk bestilling på en tova hjelmlue, med klar beskjed om farge. :-)Strikket i Fritidsgarn og tovet 4 ganger i maskina. :-)Og bestiller ble fornøyd med resultatet. :-)

Offhwite vaffellueEn til vaffellue er det blitt.  Denne ble da offhwite og er strikket i Easy. Tykt, mykt og deilig garn.:-)

Strikket hals med knapper.Ble inspirert av  Sofaprinsessens flotte halser. Denne er strikket i Eskimo og satt på noen enkle knapper til pynt. Likte den veldig godt, så må nok lage meg noen flere i andre farger også.
Venner

Pernille Pinnsvin og Pinnsvinet Funny Girl er blitt skikkelige gode venner. Så nå regner jeg med det blir liv i stua. :-)

 

Strikket og tova pinnsvin

Pinnsvinet "Funny Girl"Den vakre skapningen Pinnsvin "Funny Girl" er strikket i Safir og Shiny. Dette er ei skikkelig fancy frøken med mye liv og et varmt hjerte. "Funny Girl" forbarmet seg over det litt beskjedne Pernille Pinnsvin. Noe som Pernille satte veldig stor pris på.

Strikket Vaffel-lueDenne Vaffel-lua er strikket i Gullgarn på pinne nr. 4,5.  Var et veldig greit garn å strikke av. Og det ble en veldig tykk og god lue, som satt godt på hode. :-)

Ett enkelt skjerf

Kan absolutt kalle dette et enkelt skjerf. I en av våre butikker var det salg på garn og jeg var ikke sein med å svippe innom der. Der fant jeg noen store nøster med noe som det gikk annt å lage skjerf av. :-) Det kalles Plush. Nøstet er på 200 gr og ca 16 m. Klipp 6 like lange remser og så er det bare å flette. Superenkelt, visst  du kan flette da. :-))
Ble ett par farger til med hjem. ;-)

Pulsvanter med snøringSå ble det pulsvanter med snøring også. Måtte jo ha noe som sto i stil med snøresokkene. :-)
De havnet hos samme eier som fikk snøresokkene. Disse er også strikket i Mor Åse.

Lange snøresokkerEtt par snøresokker til, strikket på bestilling. De skulle være lange, så jeg la opp 20 masker ekstra.
Disse er også strikket i Mor Åse (ren norsk ull). Håper mottakeren blir fornøyd. :-)

Leirabestas har utfordret meg....

Denne utfordringen går ut på å informere om 4 ting i livet ditt.

1. *4 steder jeg har bodd:))

Langmoheia, Storforshei og Mjølan. Blei bare 3 det. :-)

2. *4 jobber jeg har hatt:))

Butikkansatt, Regnskapsansvarlig, Linedance instruktør, barnehageassistent.

3. *4 filmer jeg har sett

Roadhouse, Coctail, Dirty Dancing, Over the top.

4. *4 program jeg følger

Ser minimalt på tv, så det er ingen program jeg følger.

5. *4 steder jeg har vært

Puerto Rico, Mallorca, Kreta, Tyrkia

6. *4 ting jeg fikk til jul

Lys fra lysstøyperiet, eggkoker, stor lykt, penger.

7  *4 barnetv program jeg har sett

Fraglene, Lekestua, Tjorven, Labbetus

Dette var litt om meg og så skal jeg til slutt utfordre 4 nye

 

Imo4.blogg

Ceciliefanevik.blogg

Frufladseth.blogg

Angelmummy.blogg

Nonfigurativ acryl-maleriI uka som gikk, var jeg på formingskurs og det var acryl-maleri som stod på timeplanen. Vi fikk starte med å lage et nonfigurativt maleri med acrylmaling på lerret. Vi fikk utdelt maskeringstape så skulle vi begynne. Tapet alle veier og malte i figurene. På med tape igjen, for så å male igjen. Dette ble gjort lag på lag og man måtte tenke om figurene skulle ligge over eller under. Utrolig morsom teknikk. Og dette ble mitt resultat.
Holder på med et annet maleri, som har et mer konkret motiv. Det tar litt lengre tid å lage, så det kommer ettervært. :-)

Tova tøfler med ribbestrikk

Disse tova tøflene med ribbestrikk, er strikket i Cortina Soft og Smart Superwash. Fantastisk passform og supervarme. :-)
Greie med brett også.
Tova pinnsvinVi har fått et nytt familiemedlem. :-)  Pernille Pinnsvin  kom til oss i dag. Hun er av den myke sorten. Virker som hun er litt beskjeden også. Blir sikkert bedre når hun får flere søsken. :-)

Strikket i Mor Åse (ren ny ull) og Shiny. Tovet i maskin. Øyne og nese/snute er nålefiltet på etter toving, med sort ull.

akbhandy

akbhandy

46, Rana

Hei, jeg er en dame som har funnet masse inspirasjon på blogger og sider her på nett. Vil derfor legge ut bilder av det jeg lager, så kanskje jeg kan inspirere noen andre med det. Legg gjerne igjen en kommentar. Det er alltid morsomt å få tilbakemeldinger. Både ris og ros. :-) Noe du lurer på, så ta gjerne kontakt. akbhandy@hotmail.no Har også en salgsblogg, akbsalg.blogg.no, som du er velkommen innom.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits