april 2011

Inner Truth

Ja, den heter visst det denne halsen. :-) Den er strikket i Easy. Den ble myk og behagelig å ha på. Forhåpentligvis slipper jeg å bruke den på lenge, lenge. :-) Tusen takk for hjelpa Greta .


Kjole-grytklut

Da har jeg prøvd meg på en slik kjole-grytklut. Fant noe gammelt garn med navnet Kolibri ( er utgått) og mønsteret i et Familien. Har sett at Hobbystua også har lagt ut mønsteret. Ble bare denne ene, da det ikke var mer garn. Blir nok flere når jeg får handlet litt nytt garn. :-)


Boble-lue

Ikke boble-lue som i boblejakke, men lue med bobler. :-)
Syntes denne lua så litt morsom ut, så den måtte prøves. Og jeg angrer ikke på det. Den hadde en utrolig god passform. Denne er strikket i Gullgarn, som er et veldig godt garn til luer.Lue og hals

 

Selv om våren begynner å vise seg, så ble det lue og hals som ble strikket. Disse er strikket i et garn som heter Fluffy. Det er noe av det mykeste og deiligste garnet jeg har kjent, men så absolutt ikke det beste jeg har strikket med. :-) Men det ble et utrolig behagelig og mykt resultat. 

Selbuvott

Selbuvotter. "Enkel stjernevott", mønster henta fra boka " Selbuvotten" av Terri Shea.
Disse er i barnestørrelse. Strikket med Safirgarn på pinne nr. 2,5. Synes det ble en fin effekt av det flerfargete garnet. :-)Påskepynt - Gjenbruk

Gjenbruk er jo flott i disse bruk og kast tider. Når man skal lage påskepynt ilag med ungene, kan man bruke det utroligste. Bare fantasien som setter grenser. 

Denne skapningen falt i smak i barnehagen. Kroppen er en Milo skyllemiddel-flaske og hode er klippet ut av en eggekatong. Litt maling, noen fjær, en sløyfe, linpistol og noen glass-steiner e.l til øyne og knapper. La ungene velge farger og du får en fargerik påskepynt. :-)Dette er en litt enklere versjon av den over. Her er kroppen laget av en dorull. :-)Døde lyspærer kan raskt få liv igjen. :-)  

Klokk-KlokkKlokk-Klokk kom til oss i dag og tok Hane-Gal med storm.

Klokk-Klokk er også strikket i Eskimo og Fritidsgarn. Tovet i maskin og montert sammen. Nålefiltet øyner. Også har Klokk-Klokk fått en liten rød sløyfe og en nålefiltet blomst til pynt. Og det slo ann hos Hane-Gal. :-)

 

Hane-Gal

Påsken nærmer seg med stormskritt og Hane-Gal er den første påskeskapningen som entret stuen.:-)Hane-Gal er strikket i Eskimo og Fritidsgarn på pinne nr.7. Tovet i mange deler i maskina. Fylt med fyllvatt før jeg monterte delene på. Øynene er et lite garn-nøste som er tovet for hånd og nålefitet. Synes Hane-Gal ble en festlig fyr. :-)

Strikka og tova tøfler.Måtte prøve meg på slike tøfler igjen, men denne gang i damestørrelse. Disse er også strikket i Cortina Soft og tovet godt i maskin.

Barnesokker strikket av restegan

 


Prøver nå å bli kvitt litt restegarn. Dermed ble det disse barnesokkene. De er strikket i Sportsragg på pinne nr. 4. Det ble jaggu såpass mye garn igjen, at det blir nok noen striper på ett par andre sokker. :-)

akbhandy

akbhandy

46, Rana

Hei, jeg er en dame som har funnet masse inspirasjon på blogger og sider her på nett. Vil derfor legge ut bilder av det jeg lager, så kanskje jeg kan inspirere noen andre med det. Legg gjerne igjen en kommentar. Det er alltid morsomt å få tilbakemeldinger. Både ris og ros. :-) Noe du lurer på, så ta gjerne kontakt. akbhandy@hotmail.no Har også en salgsblogg, akbsalg.blogg.no, som du er velkommen innom.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits