mai 2010

Plommerød vinkartongveske med nålefiltet pynt.Plommerød vinkartongveske strikket i Cortina Soft. Tovet i maskin på 60 grader i 1 time og 40 min.
Pynten er nålefiltet med Canto, etter at vesken er tovet.

Nye øredoblerSå er det blitt flere nye øredobler. Disse er en blanding av glassperler og metall.Her er det treperler og metall som er brukt.

ØredoblerDa har jeg prøvd å lage øredobler også. Det var veldig gøy, så det blir nok flere.
Disse første øredoblene ble laget i gave til en arbeidskollega.

Vinflaskeveske med nålefiltet hjertepynt.
En ny vinflaskeveske er pyntet ferdig. Den er strikket i Cortina Soft og tovet i maksin på 60 grader i 1 time og 40 min.
Hjertene er formet/nålefitet av ull, på filteunderlag, før de er filtet på vesken. Den svarte pynten er Fritidsgarn, som er filtet på til slutt. Ble veldig fornøyd med denne. :-)

Nye maskemarkører har sett dagens lys.Nye maskemarkører har sett dagens lys. De er laget av treperler og de røde og svarte har fått innslag av metallperler.
Alle disse har fått krok. Er flotte til bruk for å holde orden på hvor mange omganger en har strikket. Skal du f.eks. strikke 60 omg. hekter du på en maskemarkør for hver 10. omg. da slipper du å telle alle maskene hver gang fra begynnelsen.Disse ble med løkke. Også de her er laget av treperler. Denne gang ble løkkene laget av mobilpyntlenker. Likte disse bedre enn de jeg laget med tynn streng. De  ble mye enklere å ha med å gjøre under strikkingen. Blir nok flere av denne sorten.

Strikkavotter med hjertemønster
Disse vottene er strikket i Viking Sportsgarn. Mønsteret jeg brukte fant jeg i "Votteboken" Mange flotte mønster der.
Første gang jeg har strikket votter med mønster på. Ble egentlig veldig fornøyd med disse. :-)Strikket og tovet vinflaskeveske med hjertepynt
Denne vinflaskevesken er også strikket i Cortina Soft og tovet i maskin på 60 grader, i 1 time og 40 min.  Hjertepynt er nålefiltet på, etter toving, med hvit Canto. Etter at Cortina kom ut i ny utgave, nå Cortina Soft, bruker jeg dette garnet veldig mye. Det tover godt og det blir godt hold i f.eks disse veskene etter toving. Det blir ikke fullt så mykt som Fritidsgarn.

Strikka votte-nøkkelring
Votte- nøkkelring strikket i Sisu Fantacy. Strikket på pinne nr. 2,5.  Denne er også fin som pynt til sekk eller veske.

Maskemarkører
Her ser dere mine første maskemarkører. Var innom hobbybutikken og handlet litt, og vips så hadde jeg laget 6 markører. :-)  4 med løkke og 2 med krok. Blir nok laget flere slike ja.

Strikka sokke-nøkkelring
Sokke-nøkkelringer strikket på pinne nr. 2,5. Den til venstre er strikket i garnet On Line og den til høyre er strikket i Sisu fantacy. Disse kan også brukes som pynt på vesker og sekker.

Vinveske strikket i Cortina SoftVinflaskeveske strikket i Cortina Soft. Tovet i maskin på 60 grader.
Pynten er filtet på etter toving med Canto.

Strikka og tova tøfler med nålefiltet pynt.
Tøfler strikket i Cortina Soft. Ca str. 40. Tovet i maskin på 60 grader. Pynten er nålefiltet på. Hjertene er nålefiltet for seg selv, av ull, før de er filtet på tøflene.
akbhandy

akbhandy

46, Rana

Hei, jeg er en dame som har funnet masse inspirasjon på blogger og sider her på nett. Vil derfor legge ut bilder av det jeg lager, så kanskje jeg kan inspirere noen andre med det. Legg gjerne igjen en kommentar. Det er alltid morsomt å få tilbakemeldinger. Både ris og ros. :-) Noe du lurer på, så ta gjerne kontakt. akbhandy@hotmail.no Har også en salgsblogg, akbsalg.blogg.no, som du er velkommen innom.

hit counter Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits