juni 2010

Mønster på oppvask-klutLegg opp 65 masker med Mor Åse bomull, pinne nr. 3,5,
49 masker med Drops Paris, pinne nr. 4,
49 masker med dobbel Mor Åse bomull, pinne nr. 4,5

Strikk 3 rett, 1 vrang, 3 rett osv.avslutt med 1 rett, snu.
Strikk 3 rett, 1 vrang, 3 rett osv.avslutt med 1 rett, snu.
Fortsett slik til du har fått den størrelsen du ønsker.

Denne kluten er lik på begge sider.
Lykke til. :-)

Nye oppvask-kluterOppvask-klut strikket i Mor Åse Bomull, på pinne nr. 3,5. La opp 65 masker.
 Størrelse 25 x 25 cm. Brukte ett nøste.Dette ble en ganske tynn klut.Klut strikket i Drops Paris på pinne nr. 4. La opp 49 masker.
Størrelse 24 x 24 cm. Brukte ett nøste. Denne ble tykkere.

3-liters vinkartongveske3-liters vinkartongveske strikket i blå Cortina Soft. Tovet godt i maskin før jeg filtet pynten på, med Canto.

ØredoblerDet ble jaggu flere øredobler. :-)  Disse grønne likte jeg veldig godt.

Strikkka oppvask-klutOppvask-klut i nostalgisk rutemønster, strikket i garnet Paris. La opp 60 masker. Den ble litt stor i dette garnet, så kunne nok redusert litt på maskeantallet.Nærbilde av mønsteret. :-)

Mosegrønn vinkartongveske med hjertepyntEn til vinkartongveske strikket i Cortina Soft. Likte denne grønnfargen veldig godt. Tovet i maskin før jeg filtet på pynten, med hvit Canto. Her er den klar til bruk. :-)

ØredoblerØredobler laget av "tigerperler" av tre og glassperler. Utrolig morsomt å lage øredobler. Bare fantasien som kan sette en stopper for hva man kan få til.

Strikket og tovet 3 - liters vinkartongveske, med nålefiltet hyttemotiv.3 - liters vinkartongveske strikket i Cortina Soft. Tovet godt i maskin. Hyttemotivet er nålefiltet på, etter toving, med Mor Åse. Har fått mange positive tilbakemeldinger på dette motivet.

Marineblå vinflaskeveskeMarineblå vinflaskeveske strikket i Cortina Soft. Tovet i maskin på 60 grader.
Mønster er filtet på, etter toving, med garnet Canto.
Tusen takk til deg Renate Alice, som solgte meg Canto i farger som er utgått.
akbhandy

akbhandy

46, Rana

Hei, jeg er en dame som har funnet masse inspirasjon på blogger og sider her på nett. Vil derfor legge ut bilder av det jeg lager, så kanskje jeg kan inspirere noen andre med det. Legg gjerne igjen en kommentar. Det er alltid morsomt å få tilbakemeldinger. Både ris og ros. :-) Noe du lurer på, så ta gjerne kontakt. akbhandy@hotmail.no Har også en salgsblogg, akbsalg.blogg.no, som du er velkommen innom.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits