september 2010

Strikka sokker i fancy farger.Vinteren nærmer seg faretruende, så det er bare å fylle opp sokkelageret. Fancy farge ble det på disse sokkene, som er strikket i SportsRagg på pinne nr. 4.  Herrestørrelse.
Strikket og tova votterStrikket og tova votter i grå Cortina Soft. Pyntet med Canto, før toving. Pga ny vaskemaskin ble jeg nødt til å prøve meg frem med tovingen. Disse er strikket i damestørrelse.

To nye oppvask-kluterTo nye oppvask-kluter er nå ferdig. Den flerfargede er strikket i dobbel Mor Åse Bomull, den andre er strikket i garnet Paris. Tror det er nok kluter for denne gang. :-) Høsten melder nå sin ankomst, så det er vel på tide å strikke høst og vinter-ting. :-)
akbhandy

akbhandy

46, Rana

Hei, jeg er en dame som har funnet masse inspirasjon på blogger og sider her på nett. Vil derfor legge ut bilder av det jeg lager, så kanskje jeg kan inspirere noen andre med det. Legg gjerne igjen en kommentar. Det er alltid morsomt å få tilbakemeldinger. Både ris og ros. :-) Noe du lurer på, så ta gjerne kontakt. akbhandy@hotmail.no Har også en salgsblogg, akbsalg.blogg.no, som du er velkommen innom.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits