oktober 2010

Litt RosemalingNoen flere ting som jeg har rosemala. Dette fatet liker jeg veldig godt, da det ikke er helt rundt. Det er ikke så veldig stort. 22 cm tvers over. Rørosrødt og grønnt i midten.Dette fatet er 28 cm i diameter, med litt dybde. Fargen er bondeblå med mønster i brun og orangetoner.Denne runde fjøla er 33 cm i diameter. Bunnfargen er Nevada, skyggelagt med Umbra. Rene skarpe farger i mønsteret.

Strikka smykkerDisse smykkene er strikket i garnet Lanartus Rio. Pyntet med en stor perle i matchende farge. Lås montert på.Smykke og enkelt matchende armband.

Makramè smykkeHar da også laget makramè smykker. Dette er laget i bomull/husholdningstråd, kjøpt på Rema. Grønne og trehvite perler er knytt inn. For å gjøre litt ekstra ut av det, knytte jeg inn en bein-perle midt forran.

Strikka lue i Viking BalderEn ny lue strikket i Viking Balder. Liker dette garnet veldig godt til lue. Flotte fargesjatteringer er det også.
Nye nissevinveske-familierEn ny nissevinveske-familie som venter på jula.  De er veldig spendte på deres nye hjem og familie.Far og sønn virker litt usikre der de står og tenker på hvem de nye eierne deres blir. :-)

Fortsatt strikket i Cortina Soft og Funny.

Rosemala fatRosemaling var min store lidenskap en tid tilbake. Har holdt på med rosemaling i ca 10 år. Så det er blitt produsert en del. Dette er ett av fatene jeg har malt, som jeg har behold selv. Det henger på veggen i stua. Det kommer flere bilder ettervært som jeg får bildene inn på maskina.

Tova votter i fancy farger

 

Votter i fancy farger strikket i Fritidsgarn. Tova i maskin på 40 graderSlik så votten ut fra vrangen, før trådfesting og toving.

En liten bakdel med mange farger og striper. :-)

 En søt liten trådhaug etter festing.  :-)

 

En liten Nissevinveske-familieNissevinveske-familie strikket i Cortina Soft.På skjegget har jeg i tillegg brukt Funny pelsgarn.
Tovet godt i maskin. Ansiktet er sydd på, etter toving.

Synes disse blir så utolig søte når de har fått øynene på. Må smile når jeg ser de. :-)

Kork-nisseJa jula nærmer seg med stormskritt, så er bare å sette i gang med litt julestæsj. Denne søte lille kork-nissen er enkel og fin å lage av restegarn. En flott liten sak å legge ilag med julegavene. Denne er strikket i Cortina Soft, med en kork inni som kropp.

Tykk strikkalueGo og tykk lue strikket i Viking Balder på pinne nr. 7.  Utrolig godt og mykt garn. Så likte jeg godt denne fargen da. :-) Blir helt sikkert flere luer i dette garnet.Lua på ett lånt hode.  :-)

akbhandy

akbhandy

46, Rana

Hei, jeg er en dame som har funnet masse inspirasjon på blogger og sider her på nett. Vil derfor legge ut bilder av det jeg lager, så kanskje jeg kan inspirere noen andre med det. Legg gjerne igjen en kommentar. Det er alltid morsomt å få tilbakemeldinger. Både ris og ros. :-) Noe du lurer på, så ta gjerne kontakt. akbhandy@hotmail.no Har også en salgsblogg, akbsalg.blogg.no, som du er velkommen innom.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits