november 2009

Tova votter.Votter strikket på bestilling. Fritidsgarn. Filtet pynt med Fritidsgarn, før toving. Friske farger til en ung ungdom. :-)

Strikket lue.

strikket lue

Som dere ser, ble fargen på den andre luen til min sønn, orange og grønn. Den er også strikket i Fritidsgarn, med en rett og en vrang. Det ble mye bedre fasong på denne, enn den forrige.

strikket lue 2

Den kan også brukes med oppbrett.

strikket lue 3

Men det er slik den blir brukt.    Ser ut som jeg blir nødt til å strikke flere luer. :-)

Tova barne og damevotter.Votter strikket på bestilling. De mørkelilla vottene er strikket i Cortina og de andre to parene i Fritidsgarn. Filtet pynt før toving.

Strikket lue.Sønnen min ville jeg skulle strikke lue til han. Den skulle være i rettstrikk hele lua. Og den skulle være lang. Resultatet ble dette. Den ruller seg litt opp nede. Så neste lue, som allerede er bestemt farge på, blir strikket på en annen måte. :-)

Damevotter tovet, med pyntVotter strikket på bestilling. Ei som syntes barnevottene med slikt mønster på var såååå søte, så hun bare måtte ha slike selv. :-)

Lange pyntesokker.Pyntesokker strikket i Alfa.   Ikke spesiellt slitesterk, men utolig flotte til tunika og tights. :-)

Tovet sitteunderlag. Min favoritt. :-)Dette sitteunderlaget er strikket i fritidsgarn. Tovet på 60 grader i maskin, med milo. Filtet pynt med Canto, etter toving.

Sitteunderlag tovet.
Filtet med Canto, etter toving.

Sitteunderlag.Dette er filtet etter toving med Fritidsgarn. Har også prøvd å filte på underlag med Fritidsgarn før toving, men da ble pynten "spist opp".

Matchende votter og sitteunderlag.Strikket i Fritidsgarn. Pynten på vottene er filtet på FØR toving, mens på sitteunderlaget er det filtet på ETTER toving.

Tova votter til barn.Fritidsgarn. Filtet før toving. Barnestørrelse 3-5 år

Votter Tovet.Strikket i Cortina. (Spar Kjøp garn) Filtet med farget ull, før toving. Dette garnet er litt tykkere enn Fritidsgarnet. Det tovet godt og blir nesten like mykt som Fritidsgarnet.

Tovet barnevotter.Fritidsgarn. Filtet før toving. Barnestørrelse 7-9 år.

Tovet votter.Fritidsgarn. Filtet før toving. Damestørrelse.

Tovet damevotter.Fritidsgarn. Filtet før toving. Brun og off-white. Fargen vises litt dårlig på bildet, men det ble ganske så fint. :-)

Tova votter til barn.Fritidsgarn. Filtet før toving. Barnestørrelse 3-5 år. Likte disse fargene godt.

Flere tova barnevotter.Fritidsgarn. Tovet i maskin på 60 grader, Barnestørrelse 5-7 år.

Barnevotter i Fritidsgarn.Filtet på søte hjerter før toving. Dette ble virkelig votter for små prinsesser. :-)  Størrelse 3-5 år.

Barnevotter tovet.Fritidsgarn. Filtet før toving. Søte små, til ei lita snuppe.  :-) Størrelse 3-5 år.

Barnevotter i Fritidsgarn.Filtet med fritidsgarn før toving. En av mine favorittfarger. :-)

Tova barnevotter.Fritidsgarn. Filtet med Canto før toving. Canto er veldig fint å bruke til filting. Den gir en flott effekt med den variable tykkelsen.

Tovet veske.Veske stikket i Fritidsgarn. Måtte jo ha matchende veske til vottene mine. :-)  Måtte tove den flere ganger i maskin + at jeg måtte tove den litt for hand også. Den tova seg mye mer i høyden enn i bredden, så måtte strekke og forme den slik jeg ville ha den.

Tovet votter.Votter til meg selv. Fritidsgarn. 

Strikka sokker.


Sokker strikket i litt tynt garn. Garnet var flerfarget. Husker desverre ikke hva det heter.  De er det min sønn som bruker.

Tovet votter med filtet pynt.Damestørrelse. Strikket i Fritidsgarn. Filtet på pynt med Ara, FØR toving. Morsomt med slik pynt. Nesten garrantert at ingen andre har likense votter. :-)

Votter, tovet og filtet pynt.Herrestørrelse. Fritidsgarn. Filtet med Canto, ETTER toving.

Rosa tova votter.Disse vottene måte jeg lage på bestilling fra min sønn..  Syns de ble stilige jeg. :-)

Så ble det tovet votter.Strikket i Fritidsgarn. Tovet i maskin, med Milo, på 60 grader. Tover bare ett par av gangen.

Tovet Vinveske.Strikket i Fritidsgarn. Tovet 2 ganger på 40 grader i maskin. Filtet på pynt, etter toving, med Fritidsgarn og Ara.

Lange sokker/strømper.Lange og gode sokker strikket i Mor Åse.

Strikkasokker.Dette mønstret har jeg satt ihop selv. :-)  Strikket i Mor Åse.

Mere sokker. :-)

Strikka sokker i orange og koksgrå.Min sønn vil ha mange par sokker. Dette er ett av de parene.  Strikket i Mor Åse.

Mine første strikkasokker.Ja dette var de første sokkene jeg strikka. Litt rar fasong, men var utrolig stolt da de var ferdige. :-)  Masse i bruk av min sønn.

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

akbhandy

akbhandy

46, Rana

Hei, jeg er en dame som har funnet masse inspirasjon på blogger og sider her på nett. Vil derfor legge ut bilder av det jeg lager, så kanskje jeg kan inspirere noen andre med det. Legg gjerne igjen en kommentar. Det er alltid morsomt å få tilbakemeldinger. Både ris og ros. :-) Noe du lurer på, så ta gjerne kontakt. akbhandy@hotmail.no Har også en salgsblogg, akbsalg.blogg.no, som du er velkommen innom.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits