desember 2009

Strikket lue med duskEi ny strikket lue så dagens lys. :-)   Mørk militærgrønn og offhwhite Fritidsgarn på pinne nr. 4

Kan brukes uten oppbrett og med oppbrett. :-)

Strikka lue med dusk
Rosa lue strikket i Easy. Pinner nr. 4  
Med oppbrett.. :-)Slik ble den på, uten oppbrett.

Tova vinflaskeveskeVinflaskeveske strikket i Fritidsgarn. Filtet med Fritidsgarn og Ara, før toving. Tovet den flere ganger til den passet perfekt til flasken.

Tova votter med filta pynt.Votter strikket til en skyteglad kompis. :-) Strikket i Fritidsgarn. Filtet etter toving, med Fritidsgarn. Noen plasser måtte jeg dele garnet for å få det tynt nok. Mye arbeid, men utrolig morsomt å se hvordan det ble. :-)

Strikket lueStrikket lue til min sønns kjæreste.Skulle være i samme farge som lua til sønnen min, men i motsatt rekkefølge. :-) Strikket i Fritidsgarn på pinne nr. 5.

Strikkalue med dusk.


Enda en strikkalue med dusk. Også strikket i Easy på pinne nr. 4.  Disse ble utrolig populære, så det blir nok strikket flere. :-)
Oppbrett for de som ikke vil ha så lang "heng" bak.

TubesokkerLilla tubesokker strikket i Mor Åse på pinner nr 3,5.

Strikket lue med dusk
Lue strikket på bestilling. Strikke i Easy, på pinne nr. 4. Denne er strikket ekstra lang, for å få langt "heng" bak.

Selv med oppbrett, vil det bli "heng" bak. :-)

Strikket lue
Lue til meg selv. Strikket i garnet Easy. Ett utrolig mykt og godt garn. Fargen er spraglet med lilla, men vises mer som blå på bildet.

Tubesokker
Mine første tubesokker. Strikket i Mor Åse på pinne nr. 3. Disse passer til barn fra 2 til 5 år.

Perfekt som "lånesokker" i barnehagen. Ingen hæl langt oppetter ankelen, eller midt under foten. :-)

Tova votterTova votter til min sønn. Måtte jo lage matchende votter, til lua jeg strikket til han tidligere. Strikket i Fritidsgarn og tovet. Brukte pinne 5 1/2 da han ville ha de ekstra mye tovet. Tovet de hele 3 ganger. Først på 60 grader, så 2 ganger på 30 grader og redusert tid. Ble helt perfekte.  :-)

Tova votter i FritidsgarnFlere votter strikket på bestilling. Strikket i svart Fritidsgarn. Pyntet med farget ull før toving.
akbhandy

akbhandy

46, Rana

Hei, jeg er en dame som har funnet masse inspirasjon på blogger og sider her på nett. Vil derfor legge ut bilder av det jeg lager, så kanskje jeg kan inspirere noen andre med det. Legg gjerne igjen en kommentar. Det er alltid morsomt å få tilbakemeldinger. Både ris og ros. :-) Noe du lurer på, så ta gjerne kontakt. akbhandy@hotmail.no Har også en salgsblogg, akbsalg.blogg.no, som du er velkommen innom.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits