Maskemarkører

Maskemarkører

 Da var det blitt laget noen nye maskemarkører. Noen med karbinkrok og noen med løkke. Disse 4 er laget og gitt til en snill dame, som jeg har fått og fått lånt mønster ifra. :-)

Disse i turkis og svart havner i markørboksen min. Alltid bruk for flere slike. :-)

Nye maskemarkører har sett dagens lys.Nye maskemarkører har sett dagens lys. De er laget av treperler og de røde og svarte har fått innslag av metallperler.
Alle disse har fått krok. Er flotte til bruk for å holde orden på hvor mange omganger en har strikket. Skal du f.eks. strikke 60 omg. hekter du på en maskemarkør for hver 10. omg. da slipper du å telle alle maskene hver gang fra begynnelsen.Disse ble med løkke. Også de her er laget av treperler. Denne gang ble løkkene laget av mobilpyntlenker. Likte disse bedre enn de jeg laget med tynn streng. De  ble mye enklere å ha med å gjøre under strikkingen. Blir nok flere av denne sorten.

Maskemarkører
Her ser dere mine første maskemarkører. Var innom hobbybutikken og handlet litt, og vips så hadde jeg laget 6 markører. :-)  4 med løkke og 2 med krok. Blir nok laget flere slike ja.
akbhandy

akbhandy

46, Rana

Hei, jeg er en dame som har funnet masse inspirasjon på blogger og sider her på nett. Vil derfor legge ut bilder av det jeg lager, så kanskje jeg kan inspirere noen andre med det. Legg gjerne igjen en kommentar. Det er alltid morsomt å få tilbakemeldinger. Både ris og ros. :-) Noe du lurer på, så ta gjerne kontakt. akbhandy@hotmail.no Har også en salgsblogg, akbsalg.blogg.no, som du er velkommen innom.

hit counter Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits