Oppvask-kluter

Fra klut-alongen

 

Det ble en klut til, med mønster fra klut-alongen på Trådsnella. :-) Denne er strikket i et gammelt garn som heter Colibri. Dette garnet er utgått av markedet.

Oppvask-klut


Ble med på anneålien sin klut-along på trådsnella. Er utrolig morsomt å følge en slik along. Denne alongen har gått over en uke. Det ble langt ut noen omg. hver dag. Og vi var ganske mange som strikket denne "sammen". Blir spennen de å se bilder av de andre klutene på trådsnella. :-)

To nye oppvask-kluterTo nye oppvask-kluter er nå ferdig. Den flerfargede er strikket i dobbel Mor Åse Bomull, den andre er strikket i garnet Paris. Tror det er nok kluter for denne gang. :-) Høsten melder nå sin ankomst, så det er vel på tide å strikke høst og vinter-ting. :-)

Strikka oppvask-kluter i pastellfarger
Denne kluten er strikket i Solberg Garn Donna. Et garn min mor har kjøpt for lenge, lenge siden.
Flere oppvask-kluter, strikket i Mor Åse.Flere oppvask-kluter er det blitt. Denne er strikket i dobbel Mor Åse Bomull på pinne nr. 4.Også strikket i dobbel Mor Åse Bomull, men  i  to farger. Har brukt pinne nr. 4,5 på denne

Oppvask-klutOppvask-klut strikket i Tuva på pinne nr.4.   Grei klut som er lik på begge sider.

Nye oppvask-kluterOppvask-klut strikket i Mor Åse Bomull, på pinne nr. 3,5. La opp 65 masker.
 Størrelse 25 x 25 cm. Brukte ett nøste.Dette ble en ganske tynn klut.Klut strikket i Drops Paris på pinne nr. 4. La opp 49 masker.
Størrelse 24 x 24 cm. Brukte ett nøste. Denne ble tykkere.

Strikkka oppvask-klutOppvask-klut i nostalgisk rutemønster, strikket i garnet Paris. La opp 60 masker. Den ble litt stor i dette garnet, så kunne nok redusert litt på maskeantallet.Nærbilde av mønsteret. :-)
akbhandy

akbhandy

46, Rana

Hei, jeg er en dame som har funnet masse inspirasjon på blogger og sider her på nett. Vil derfor legge ut bilder av det jeg lager, så kanskje jeg kan inspirere noen andre med det. Legg gjerne igjen en kommentar. Det er alltid morsomt å få tilbakemeldinger. Både ris og ros. :-) Noe du lurer på, så ta gjerne kontakt. akbhandy@hotmail.no Har også en salgsblogg, akbsalg.blogg.no, som du er velkommen innom.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits