Skulptur

Skulptur/Gjenbruk

Robot`n BoxulfDenne kule skapningen ble også skapt på formingskurset. :-) Vi fikk beskjed om å ta med masse "søppel"/ ting som kan brukes for å skape. Tankene fikk jobbe litt før de ble enige med hverandre. :-)

Her ser dere baksiden. Greier dere se hva jeg har brukt?Nærbilde av noen av detaljene.Dette var skikkelig morsomt. :-) Og den ble godt mottatt i barnehagen.

Hjulkapsel-pynt

Ja hjulkapsler kan brukes til så mangt. :-)Tok med meg en slik på formingskurset. Pyntet den med forskjellig pasta, erter, noen kongler, valnøtter, hasseønøtter og mandel.

Slik ble den seende ut. Så var det frem med spraymalingen igjen. Ville bruke svart på denne også.


Ble meget godt fornøyd med denne. :-)Nærbilde av noen av detaljene. Se hvordan de glinser. Svart lakk er bare herlig. :-)

En til liten pasta-sak

Ble jo tid til å lage flere pasta-saker på kurset. Det ble en liten søt sak. :-)Her har jeg bruk litt nøtter ilag med pastaen. Hasselnøtter og mandel.
Ville prøve å spray-lakke den hvit.Og slik ble den. Var okei å prøve med hvitt, men svart er og blir min favoritt, enn så lenge. :-)

Skulptur av pasta.

Skulptur? Hva er egentlig skulptur? Har vært på formingskurs igjen og denne gang var det Skulptur som var tema. Vi fikk raskt oppleve at skulptur kan være så mangt. Det trenger ikke være noe konkret, kanskje bare en form. :-)

Min første "skulptur" ble av pasta, erter og lecastein og masse lim. :-)

Lagde to slike, som jeg limte ihop.Slik.......

Med en boks svart spraylakk skjedde det store ting....

Denne skal få en nylåntråd, slik at den kan henges opp. :-)

Kommer flere innlegg ettervært med mer av det som jeg laget på dette kurset.  :-)

akbhandy

akbhandy

46, Rana

Hei, jeg er en dame som har funnet masse inspirasjon på blogger og sider her på nett. Vil derfor legge ut bilder av det jeg lager, så kanskje jeg kan inspirere noen andre med det. Legg gjerne igjen en kommentar. Det er alltid morsomt å få tilbakemeldinger. Både ris og ros. :-) Noe du lurer på, så ta gjerne kontakt. akbhandy@hotmail.no Har også en salgsblogg, akbsalg.blogg.no, som du er velkommen innom.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits