Tøfler

Tesha tøfler

Litt mer småstrikk er det blitt.
Disse er også strikket på bestilling.

Strikket i Safir
Pyntet med silkebånd.

Supre tøfler til å ta med seg.

Mønsteret finner du her.

Velkommen innom min salgsblogg

 

#Tesha #Tøfler #Småstrikk  #Bestilling #Strikket #Strikking #Knitted
#Safir #Mønster #Pattern #Salgsblogg

 

Tesha-tøflerKom over disse herlige tøflene som tesha har laget.
Synes de var så søte at jeg bare måtte lage de. :-)

Strikket i Safir
Pinne nr. 4
Mønster: Tesha-tøfler

Pyntet med silkebånd.

Nola`s Slippers

Nola`s Slippers

Da har jeg fått brukt litt av det flotte garnet jeg fikk. Disse Nola`s slippers fikk jeg øynene opp for, da Zirkona linket til mønstert. :-)Disse er strikket i  Rauma Vamse-garn på pinne nr. 5.

Og det kommer garantert til å bli flere av disse. :-)

Lommetøfler i CortinaLommetøfler strikket i Cortina Soft. Ble myke og tykke tøfler. Og så utolig raske å lage. :-) Mønsteret på disse, er å finne hos Ingrid. Hun har mye flott på bloggen sin.

LommetøflerLommetøfler ja. Måtte prøve meg på slike jeg også. :-) Skulle ha lotteri på jobben i dag og sku ha med en liten gevinst. Så i går kveld kom disse på pinnene. Siste tråd ble festet og knappene sydd på i morres. Må nok lage flere slike å ha liggende på lur. Disse er strikket i Mor Åse. :-)

akbhandy

akbhandy

46, Rana

Hei, jeg er en dame som har funnet masse inspirasjon på blogger og sider her på nett. Vil derfor legge ut bilder av det jeg lager, så kanskje jeg kan inspirere noen andre med det. Legg gjerne igjen en kommentar. Det er alltid morsomt å få tilbakemeldinger. Både ris og ros. :-) Noe du lurer på, så ta gjerne kontakt. akbhandy@hotmail.no Har også en salgsblogg, akbsalg.blogg.no, som du er velkommen innom.

hit counter Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits