Vinkartongveske

Vinkartongveske med nålefiltet hyttemotivNå var det på tide å strikke en vinkartongveske igjen.
Den er strikket i Cortina Soft. Tova godt i maskin. Og nålefiltet motiv med Mor Åse, etter toving.
Julegave? Tja, kanskje det.
Den som venter får se. :-)

Vinkartongveske med filtet pistolDa var julaften over og pakkene åpnet. Endelig kan jeg legge inn denne vinkartonveska. Den ble så personlig at mottakeren ville visst med en gang hvem den var laget til :-) Samme mottaker som fikk matchede votter til jul i fjor.

Vinkarongveska er strikket i Cortina Soft. Tova i maskinen og tørket med en vinkartong i. Pistol og navn er nålefiltet på med Mor Åse. :-)

3-liters vinkartongveskeVinkartongveske strikket i lysgrå Cortina Soft. Strikket på pinne nr.6  Tovet i maskin. Tørket med en vinkartong inni slik at den fikk rett form. Pynten er nålefiltet på med Canto, etter den er tørr.

3-liters vinkartongveske3-liters vinkartongveske strikket i blå Cortina Soft. Tovet godt i maskin før jeg filtet pynten på, med Canto.

Mosegrønn vinkartongveske med hjertepyntEn til vinkartongveske strikket i Cortina Soft. Likte denne grønnfargen veldig godt. Tovet i maskin før jeg filtet på pynten, med hvit Canto. Her er den klar til bruk. :-)

Strikket og tovet 3 - liters vinkartongveske, med nålefiltet hyttemotiv.3 - liters vinkartongveske strikket i Cortina Soft. Tovet godt i maskin. Hyttemotivet er nålefiltet på, etter toving, med Mor Åse. Har fått mange positive tilbakemeldinger på dette motivet.

Plommerød vinkartongveske med nålefiltet pynt.Plommerød vinkartongveske strikket i Cortina Soft. Tovet i maskin på 60 grader i 1 time og 40 min.
Pynten er nålefiltet med Canto, etter at vesken er tovet.

Strikket og tovet vinkartongveskeVinkartongveske strikket i Cortina Soft. Dette garnet funker godt til dette, da det ikke loer like mye som f.eks Fritidsgarn. Den er tovet på 60 grader, før det er nålefiltet pynt med Canto.


Tova vinkartongveske med filtet skriftStrikket og tova vinkartongveske. Strikket i Cortina Soft. Tova i maskin på 60 grader. Filtet pynt, med Fritidsgarn etter toving.
Tova vinkartongveske med filtet campingvognpyntStrikket og tovet vinkartongveske. Strikket i svart Cortina Soft på pinne nr. 6
Tovet ett par ganger i maskin. 60 og 30 grader.
Campingvogna er nålefiltet på, med Cortina og Mor Åse, etter toving.

Tova vinkartongveske med filtet hjertepynt
Denne er også strikket i Cortina Soft. Dette er en av mine favoritt farger. :-)
Tova godt i maskin og nålefiltet pynt med Canto, etter toving.


Strikket og tovet vinkartongveske
Vinkartongvesken strikket i Cortina og tovet 2 ganger i maskin, på 60 og 30 grader.
Hyttemotivet er filtet på med Mor Åse, etter toivng. Laget på bestilling. :-)
Tova vinkartongveske i Cortina
Vinkartongveske strikket i Cortina. Pynt er filtet på med Canto, etter toving.
På denne oppdaget jeg at Cortina er kommet ut i annen kvalitet/merke, da jeg gikk fri for garn når jeg skulle begynne med lokket og måtte bestille mer.  Det heter nå Cortina soft. Cortina soft tovet mye mer og er mykere.
Så resultatet ble ikke helt som det skulle, så denne blir nok værenede i heimhuset til hjemmebruk. :-)
Tovet vinkartongveske
Vinkartongveske strikket i Cortina. Tovet i maskin 2 ganger. Første gang på 40 grader, andre gang på 30 grader.
Pynt er filtet på med Canto, etter toving.
VinkartongveskeVinkartongveske strikket i Cortina. Filtet på pynt med Mor Åse, etter toving. Synes dette garnet var mye bedre å bruke enn Fritidsgarn til disse veskene.
Tovet vinkartongveske

Lysegrå vinkartongveske strikket i Fritidsgarn. Tovet flere ganger. Pynt filtet på med Canto, etter toving.


VinkartongveskeVinkartongveske strikket i Fritidsgarn og filtet med Canto.Mønster kan kjøpes her hos Renate Alice.Slik så den ut før den ble tovet i maskin. :-)
akbhandy

akbhandy

46, Rana

Hei, jeg er en dame som har funnet masse inspirasjon på blogger og sider her på nett. Vil derfor legge ut bilder av det jeg lager, så kanskje jeg kan inspirere noen andre med det. Legg gjerne igjen en kommentar. Det er alltid morsomt å få tilbakemeldinger. Både ris og ros. :-) Noe du lurer på, så ta gjerne kontakt. akbhandy@hotmail.no Har også en salgsblogg, akbsalg.blogg.no, som du er velkommen innom.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits