Skjerf

Ett enkelt skjerf

Kan absolutt kalle dette et enkelt skjerf. I en av våre butikker var det salg på garn og jeg var ikke sein med å svippe innom der. Der fant jeg noen store nøster med noe som det gikk annt å lage skjerf av. :-) Det kalles Plush. Nøstet er på 200 gr og ca 16 m. Klipp 6 like lange remser og så er det bare å flette. Superenkelt, visst  du kan flette da. :-))
Ble ett par farger til med hjem. ;-)

SkjerfDette skjerfet er verken strikket eller heklet. Det er vevd. :-) Var en tur i byn før helga for å kjøpe noen nye pinner. Da kom jeg over denne skjerfpakken. Det var et sort nett og 2 nøster Lola + en nål i plast. Så jo skikkelig spennende ut. Så var det bare å sette i gang. Klipte opp garnet i 2 meters lengder. Tredde nåla, så var det bare å begynne å veve. Over og under hele veien. Måtte passe på at det ikke ble snurr på garnet. Etter ca 2 timer ivrig veveing var dette resultatet. :-)Spennende å prøve noe nytt. :-)

akbhandy

akbhandy

46, Rana

Hei, jeg er en dame som har funnet masse inspirasjon på blogger og sider her på nett. Vil derfor legge ut bilder av det jeg lager, så kanskje jeg kan inspirere noen andre med det. Legg gjerne igjen en kommentar. Det er alltid morsomt å få tilbakemeldinger. Både ris og ros. :-) Noe du lurer på, så ta gjerne kontakt. akbhandy@hotmail.no Har også en salgsblogg, akbsalg.blogg.no, som du er velkommen innom.

Flag Counter

Kategorier

Arkiv

hits