Litt Rosemaling

Noen flere ting som jeg har rosemala. Dette fatet liker jeg veldig godt, da det ikke er helt rundt. Det er ikke så veldig stort. 22 cm tvers over. Rørosrødt og grønnt i midten.

Dette fatet er 28 cm i diameter, med litt dybde. Fargen er bondeblå med mønster i brun og orangetoner.

Denne runde fjøla er 33 cm i diameter. Bunnfargen er Nevada, skyggelagt med Umbra. Rene skarpe farger i mønsteret.

Strikka smykker

Disse smykkene er strikket i garnet Lanartus Rio. Pyntet med en stor perle i matchende farge. Lås montert på.

Smykke og enkelt matchende armband.

Makramè smykke

Har da også laget makramè smykker. Dette er laget i bomull/husholdningstråd, kjøpt på Rema. Grønne og trehvite perler er knytt inn. For å gjøre litt ekstra ut av det, knytte jeg inn en bein-perle midt forran.

Strikka lue i Viking Balder

En ny lue strikket i Viking Balder. Liker dette garnet veldig godt til lue. Flotte fargesjatteringer er det også.

Rosemala fat

Rosemaling var min store lidenskap en tid tilbake. Har holdt på med rosemaling i ca 10 år. Så det er blitt produsert en del. Dette er ett av fatene jeg har malt, som jeg har behold selv. Det henger på veggen i stua. Det kommer flere bilder ettervært som jeg får bildene inn på maskina.

Kork-nisse

Ja jula nærmer seg med stormskritt, så er bare å sette i gang med litt julestæsj. Denne søte lille kork-nissen er enkel og fin å lage av restegarn. En flott liten sak å legge ilag med julegavene. Denne er strikket i Cortina Soft, med en kork inni som kropp.

Tykk strikkalue

Go og tykk lue strikket i Viking Balder på pinne nr. 7.  Utrolig godt og mykt garn. Så likte jeg godt denne fargen da. 🙂 Blir helt sikkert flere luer i dette garnet.

Lua på ett lånt hode.  🙂