Strikka mønster-votter

Votter strikket etter mønster fra Votteboken2. Votten har fått navnet “Tones votter”. Strikket i Gjestal sitt Vestlandsgarn på pinne nr.2,5 og 3. Likte mønsteret godt. 🙂

Tova tøfler

 

Tova tøfler til barn ble det denne gangen. Disse er strikket i Cortina Soft og tova godt i maskina.
Likte denne varianten av tøfler veldig godt. Blir sikkert flere av denne sorten. 🙂

Barnevotter

Så ble det ett par barnevotter. 🙂

Ribbestrikk i Mor Åse superwash på pinne nr. 3. Resten av votten er strikket i Fritidsgarn på pinne nr.5. Tovet lett i maskina på 40 grader. Ribbestrikk holdt seg som det var, mens votten ble tykkere og tettere. Greit med superwash slik. 🙂

Hello Kitty votter (for voksne)

Etter å ha sett de flotte Hello Kitty-vottene på bloggen til imo4, fikk jeg lyst til å prøve å lage noen jeg også. Men jeg ville ha til meg selv. 🙂  Da var det bare å sette i gang.

Og slik ble resultatet. 🙂 De e er strikket i Fritidsgarn på pinne nr. 4. Ørene og sløyfene er heklet. Ansiktet er sydd på til slutt.

Tro om ungene i barnehagen blir misunnelige. 🙂

Blogg-Award

 

Har fått en blogg-award fra Diddi. Tusen takk skal du ha. Så koselig at tenkte på meg, når du skulle gi den videre. 🙂

Oppgaven som fulgte med denne awarden, var å skulle gi den videre til 5 andre bloggere, som hadde mindre enn 100 følgere.

For meg så har det ingenting å si om en blogg har 100 eller 1 følgere, så lenge den inspirerer meg til å ha lyst til å lage nye ting. Så derfor har jeg KUN sett på hvilke blogger som inspierer meg og ikke antall følgere.

Er jo drøssevis av blogger som er veldig inspirerende, men siden jeg skulle velge ut 5 , så ble det disse som får awarden denne gang.

http://hobbystuas.blogg.no/

http://gretashobby.blogg.no/

http://sofaprinsessensverden.blogg.no/

http://strikkepinnen.blogg.no/

http://venkesstrikk.blogg.no/

 

Fortsett å lage inspirerende blogger jenter. 🙂

Svart og orange tova-votter

 

Nye strikka og tova votter er ferdige. Ser ut som det trengs votter her enda en god stund, selv om sola varmer godt om dagen. Det er jo mengder av snø ennå. Vottene er strikket på bestilling, i Fritidsgarn og tova i maskin. Pynten er nålefiltet på etter toving.

Maskemarkører

 

Da var det blitt laget noen nye maskemarkører. Noen med karbinkrok og noen med løkke. Disse 4 er laget og gitt til en snill dame, som jeg har fått og fått lånt mønster ifra. 🙂

Disse i turkis og svart havner i markørboksen min. Alltid bruk for flere slike. 🙂

Hekla lue

 

Dette er en enkel lue heklet i Alfa. Mønster ble til underveis. Øverste del er heklet i dobbelt garn, mens bremmen er i enkelt garn.

Pulsvanter

 

Offhwhite pulsvanter ble det denne gangen. Disse er strikket i Mor Åse og tovet lett i maksina. Det er ikke strikket tommel på pulsvantene 🙂

Sitteunderlag med nålefiltet pynt.

 

Da var sitteunderlaget ferdigpyntet. Det er strikket i Cortina Soft og tovet ett par ganger i maskin. Pynten er nålefiltet på, med Canto, etter toving.