Juleverksted 2

Julemus på ski.

Denne beskjedne julemusa er laget av: Kongle inni tubestrikk til kroppen, “pjysjkuler” til knappene, tubestrikk til lue, med “plyskule” til dusk, malte pastarør til armer, trepinner til skistaver, korkskive til trinse, halve ispinner til ski, valnøtt til hode, biter av kongle til ører, limpistol-lim til øyne og nese, farget svart med tusj og litt glitter.

Julejenta er laget av: Kongle til kropp, under nervøs-fløyel, “plysjkuler” til knapper, vattkule til hode,ull til hår, bomull til kraven, lue av tubestrikk, bomull til kant og ferdigkjøpte øyne, men kan også tegnes på. Inni har jeg laget til et stativ av streng, for at den skal kunne stå.

Denne stasen ble til etter jeg hadde hørt “på låven sitter nissen”.

Måtte jo bare lage nissen med julegrøten og de små musene. 🙂

Det som trengs til denne er: En treskive/lokk til plattformen, hasselnøtter piperensere og biter av kongle, til de små musene.Til nissen trenger du ei halv valnøtt med lim og ris, til grøtskål. Kongle, tubestrikk, piperensere, ull, trestikke og en liten bit kork. Også litt glitter. Limpistol må brukes.

 

1 kommentar
  1. Så mye fint du har laget av bare naturlige materialer,kjempeflott gjort. Så skjønner helgen har vært produktiv:)) Må du ha en riktig så fin adventstid med småpyssel og masse kos:))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg