Snickerskake

I dag var det Snickerskake som ble laget. Er vel egentlig mer konfekt enn en kake. God er den værtfall. 🙂

Oppskrift Snickerskake.

2 1/2 dl lys sirup
1 dl sukker
1 dl kokosmasse
1 gl peanøttsmør

Varmes i kjele til det blir flytende

1 l kellogs spesial ( hvit pakke m/stor rød K)
1 ts vaniljesukker

Blandes med det varme.
Dekk en langpanne med bakepapir
Press massen ut i pannen og la det stivne.

Fyll:
250 gr lys sjokolade
2 ss soyaolje

Varmes eller smeltes
Haes på kald kake
Sett den kaldt
Skjæres i passende konfektbiter, når sjokoladen er stivnet.

Må oppbevares kaldt.

Blir mer en det dere ser på bildet. 🙂

Lykke til! 🙂

31 kommentarer

    1. Skal lage denne i dag! Samboern min fra Mo i Rana sa at moren hans lagde denne en gang, og det var den beste kaken han noen sinne hadde smakt. Jeg er spent! God helg 🙂

    2. Hvor mange biter blir det? Jeg har tenkt til å lage den til klassen (har tradisjon at hver fredag lager en i klassen kake, og denne gangen er det min tur å lage) og vi er 25 stk i kl. Så trenger å vite hvor mye av den oppskriften jeg skal lage! DEN KAKA ER DIGG! 😀
      Håper på raskt svar!

    3. Martine kakemoms: Hei hei. Denne kaken er jo svært så mektig, så er jo ikke store biten som trengs. Men jeg lager bestandig dobbel porsjon. Det kommer nok til å forsvinne. :-))

    4. synnøve marthinsen: Så bra at du fant oppskrifta. Den kaka er farlig god. Skikkelig kaloribombe. 🙂 Lykke til med lagingen og spisingen i morgen. 🙂

    5. Utrolig deilig og nydelig kake altså! Anbefales veldig mye! Siden verden skal snart ende så tenkte jeg å lage snickerskake med krem,og det fikk jeg gjort. Det er vell nå7 dager til vi skal dø, lykke til alle sammen og håper dere ender i paradis! :-))

    6. Farlig god kaka 🙂 å enno bedre enn snickers sjokoladen!! Håp du legg ut oppskrift på klippekrans, du har verdens beste, husk d godt fra vi brukt å få d i bursdagan til dåkk <3

    7. Hege martiniussen: Ja den er både mektig og god. 🙂 vi får se om ikke klippekransen kommer ettervært. Den er stadig populær. Ungene i barnehagen kaller den bollekaka. 🙂

    8. Hei!
      Jeg skal ta med kake til klassen min på fredag.
      Jeg lagde akkurat denne kaken med oppskriften i fjor, men da tok jeg på sjokoladefyllet samme dagen jeg lagde kaken, og la den i gangen over natten der det er litt småkaldt. Men morgenen etter da jeg skulle skjære den opp i biter, var det utrolig vanskelig for den var så hard. Har du noen råd for å ungå dette? Burde jeg legge på fyllet om morgenen istedet?

    9. Anonym: hei hei. Jeg legger bestandig på fyllet samme dag. Ta å sett kaken i romtemperatur en stund før du skjærer den opp. Da blir den litt mykere. Håper det hjelper deg. 🙂

    10. Tror jeg må prøve meg på denne til uken når jeg bar bursdag 🙂 Kan denne oppbevares i kjøleskap? Evt hvor lenge? Kan den fryses?

    11. Cathrine: Det må du gjøre ja. 🙂 Denne kan oppbevares i kjøleskap ja. Jeg bruker å skjære den opp i passe stykker og legger den lagvis i en tett boks, med bakepapir i mellom. Da kan den stå i flere uker. Har aldri prøvd å fryse den, da den forsvinner før det har vært behov. :-)) Lykke til!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg