I dag var det Snickerskake som ble laget. Er vel egentlig mer konfekt enn en kake. God er den værtfall.
Oppskrift Snickerskake.
2 1/2 dl lys sirup
1 dl sukker
1 dl kokosmasse
1 gl peanøttsmør
Varmes i kjele til det blir flytende
1 l kellogs spesial ( hvit pakke m/stor rød K)
1 ts vaniljesukker
Blandes med det varme.
Dekk en langpanne med bakepapir
Press massen ut i pannen og la det stivne.
Fyll:
250 gr lys sjokolade
2 ss soyaolje
Varmes eller smeltes
Haes på kald kake
Sett den kaldt
Skjæres i passende konfektbiter, når sjokoladen er stivnet.
Må oppbevares kaldt.
Blir mer en det dere ser på bildet.
Lykke til!
31 kommentarer
Wow,dette ser ut som en ordentlig snadderkake. Og denne skal jeg prøve meg på i romjulen.
Må du ha en fortsatt fin kveld:)
Den er virkelig god, skikkelig konfekt og kaloribombe, men i jula er det vel lov?
Den såg god ut. reine skjære snopen. Kanskje den bør prøves. Takk for oppskrifta.Førjulsklem
venkesstrikk:Ja det er mye godt i den. I jula er det lov vettu.
Her må vi notere oppskrift digger alt som ikke skal stekes og denne såg supergod ut,takk for oppskrift.Ønsker deg en fin dag
Skal lage denne i dag! Samboern min fra Mo i Rana sa at moren hans lagde denne en gang, og det var den beste kaken han noen sinne hadde smakt. Jeg er spent! God helg
Helt syyykt nydelig! Lagerden for 2. Gang i dag!!!
Hvor mange biter blir det? Jeg har tenkt til å lage den til klassen (har tradisjon at hver fredag lager en i klassen kake, og denne gangen er det min tur å lage) og vi er 25 stk i kl. Så trenger å vite hvor mye av den oppskriften jeg skal lage! DEN KAKA ER DIGG!
Håper på raskt svar!
Martine kakemoms: Hei hei. Denne kaken er jo svært så mektig, så er jo ikke store biten som trengs. Men jeg lager bestandig dobbel porsjon. Det kommer nok til å forsvinne. :-))
er den oppskriften du har skrevet opp dobbel porsjon?
Sarah: Nei, denne oppskriften er på enkel posjon.
Haha, dette har blitt en favoritt! Har alltid med når det er min tur på fredager i klassen
Dette er verdens beste kake!
Jeg skulle lage den men jeg kjønte ikke hva gl er !?
Vici: gl står for glass. Lykke til!
Nå ble jeg litt overrasket,jeg googlet oppskrift på snicerskake og kom rett inn på bloggen din:) jeg skal lage kaken til i morgen ,så takk for oppskriften:):)
synnøve marthinsen: Så bra at du fant oppskrifta. Den kaka er farlig god. Skikkelig kaloribombe.
Lykke til med lagingen og spisingen i morgen. 
Kjempe god kake!
Anbefales på det sterkeste!
Utrolig deilig og nydelig kake altså! Anbefales veldig mye! Siden verden skal snart ende så tenkte jeg å lage snickerskake med krem,og det fikk jeg gjort. Det er vell nå7 dager til vi skal dø, lykke til alle sammen og håper dere ender i paradis! :-))
Tusen takk for oppskriften! Utrolig god kake!
Eva Runa Evensgård: Bare hyggelig. Mektig og god kake. :-))
Søkte på oppskrifter på google og fant denne! Utrolig god og enkel kake! Tusen takk for oppskrift!
Farlig god kaka
å enno bedre enn snickers sjokoladen!! Håp du legg ut oppskrift på klippekrans, du har verdens beste, husk d godt fra vi brukt å få d i bursdagan til dåkk <3
Hege martiniussen: Ja den er både mektig og god.
vi får se om ikke klippekransen kommer ettervært. Den er stadig populær. Ungene i barnehagen kaller den bollekaka. 
hvor mange dl er et glass da? 2,5 dl?
Anonym: Hvor mange dl det er i de originale glassene med peanuttsmør, vet jeg ikke. Har aldri målt.
Hei!
Jeg skal ta med kake til klassen min på fredag.
Jeg lagde akkurat denne kaken med oppskriften i fjor, men da tok jeg på sjokoladefyllet samme dagen jeg lagde kaken, og la den i gangen over natten der det er litt småkaldt. Men morgenen etter da jeg skulle skjære den opp i biter, var det utrolig vanskelig for den var så hard. Har du noen råd for å ungå dette? Burde jeg legge på fyllet om morgenen istedet?
Anonym: hei hei. Jeg legger bestandig på fyllet samme dag. Ta å sett kaken i romtemperatur en stund før du skjærer den opp. Da blir den litt mykere. Håper det hjelper deg.
Tror jeg må prøve meg på denne til uken når jeg bar bursdag
Kan denne oppbevares i kjøleskap? Evt hvor lenge? Kan den fryses?
Cathrine: Det må du gjøre ja.
Denne kan oppbevares i kjøleskap ja. Jeg bruker å skjære den opp i passe stykker og legger den lagvis i en tett boks, med bakepapir i mellom. Da kan den stå i flere uker. Har aldri prøvd å fryse den, da den forsvinner før det har vært behov. :-)) Lykke til!
Tusen takk for raskt svar
Gleder meg til å lage denne :))