Sommertopp

En  søt sommertopp i barnestørrelse.

Strikket i garnet Nora,
Pinne nr. 3,5
Størrelse 4 år.
Mønster fant jeg i Strikkedesign no. 244

16 kommentarer
  1. strikkogtov: Tusen takk! Likte fargene godt jeg også. Nora er et garn du får kjøpt på Spar Kjøp. Jeg fikk kjøpt mitt garn på Obs Hypermarked. De har av og til tilbud på garn fra Spar Kjøp. :-))

  2. Det var en flott sommertopp 🙂 Har ikke prøvd Nora enda, men jeg har prøvd det som heter SparGarn. Har du prøvd det? Veldig fine farger i det og det kjennes veldig godt og deilig ut 🙂

  3. Hekleri og Ra: Tusen takk! Har ikke prøvd Spargarnet ennå, men det blir sikkert. første gang jeg prøve Nora, så er spent på kvaliteten. :-))

  4. Heisan:-) Denne var nydelig og i fint mønster og herlige farger. Nora garnet har jeg strikket av også blant annet en kjole til mitt barnebarn,og den er vasket og brukt igjen og er like fin:-) Men det billige Spargarnet til 5-6 kr ville jeg nok ikke hatt brukt til slike formål. Er nok greit til pynteputer og noe annet småtteri:-) Men Nora er et godt garn,og det samme er Emilie fra Sparkjøp som er utrolig mykt og godt og egner seg for babystrikk. Ser Hekleri og Ra lurer,så håper hun ser denne kommentaren også- Må du ha en fortsatt fin kveld og en ny uke:-))

  5. Nydelig topp i flotte farger. Kanskje eg skal sjå litt på garn fra sparkjøp ved enste anledning. Nora klør ikkje heller? Emiliegarnet er det eit garn som klør Marianne?. Tenkte å fylle opp lageret mitt. Kva garnstørrelse er det på det garnet foresten?. Kanskej feil plass å spørre på? Men prøver eg. sommertoppen var i hvertfall nydelig

  6. Hobbystua: Tusen takk Marianne! Var et greit garn å strikke av. Coop obs fikk plutselig inn et parti Nora garn, så måtte kjøpe litt å prøve. Emiliegarnet har jeg ikke prøvd og det er visst bare å få kjøpt i butikk det også. En fin kveld til deg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg