Tova votter

Nå i desember måned har det ikke blitt så mange ferdige prosjekter her.

Holder på med flere par lugger, som det tar en del tid å lage.

Men ett par tova votter har jeg fått ferdige. 🙂

Disse er strikket i Vamsegarn.
Størrelse Dame.
Mønster: Eget.

Tenkte også at dere skulle få hilse på vårt nye familiemedlem.

Lørdag kom Goldengutten King til oss.

En flott og tillitsfull gutt på 4 måneder.

Er han ikke nydelig? :-))

16 kommentarer
  1. Gratulerer med en skjønn liten guttevalp,og dette slaget er jo helt herlige hunder. Har selv hatt en labrador for mange år siden,så er jo nesten samme art,og jeg hvet det er godt gemytt og tilitsfulle hunderaser. Dette var koselig:-) Desember er nok en tid hvor mange holder på med mye som skal være klart til jul,så har sett flere som ikke er like aktive nå. Men det tyder på at det er midt i julestria. Flotte votter har du strikket,og luggene du holder på med tar nok tid ja. Ha en fortsatt koselig uke og kos deg med det nye familiemedlemmet. Stor klem fra Marianne:-))

  2. Gratulerer med nytt familiemedlem. Han var no skjønn da ja. Kjekt for dem som er glad i hunder.
   fine votter ahr du også laga. det er vel noen henldige som får dem til jul sikkert.

  3. Hobbystua: Tusen takk skal du ha Marianne. Ja han er bare herlig. Har også hatt en labrador og to dalmatinere tidligere. Blir litt mindre strikk og litt mer kos med King for tiden. Kos deg i dagene før jul. Klem.

  4. hei,gratulerer med ny venn,han er mester til å stjele mans liv,fritid og seng.)) .verste tyven noen syne,hver dag med smil naboene tenker eg går ut av mind,,,,.

  5. Er innom her for og ønske deg og dine et riktig godt nytt år,og jeg takker for alle hyggelige tilbakemeldinger fra deg i året som har gått. Veldig koselig og ha deg som en ekte bloggvenn:-) Stor nyttårsklem fra Marianne:-))

  6. Hei Er innom for og Ønske deg og dine et fint nytt år. Nydelig familiemedlem du har fått. Her får du nok ein venn for livet . Stor Nyttårsklem fra Ann Karin

  7. Hobbystua: Godt nytt år til deg også Marianne. Veldig koselig å ha deg som bloggvenn og gleder meg til fortsettelsen i 2014. 🙂 Og sjøltakk for tilbakemeldingene fra deg. Alltid koselige. :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg