Siste par ut.

Da var siste par lugger ferdig for denne gang.

Skal bli godt å stikke på noe annet,
selv om jeg har hatt litt annet å strikke på innimellom.

Laget på bestilling,
Størrelse: 39
Garn: Artic,
Pinne nr. 4

Kommer det ikke flere bestillinger,
så blir det en stund til neste par blir laget. 🙂

17 kommentarer
  1. Så fint med den skarpe blåfargen på stripene. Man blir litt lei av å strikke det samme, så jeg skjønner godt at nå vil du prøve noe annet, selv om luggene er aldri så fine 🙂

  2. Fine sokker eller det er vel mer tøfler? Ja, det er greit nok med bestillinger, men litt kjedelig hvis det blir for mye av det samme. Man trenger litt fristrikk innimellom:- )

  3. Heisan. Ja nå skjønner jeg godt at du vil strikke noe annet etter og ha laget 4 flotte par med lugger. Dette er jo noe som tar tid og lage og ikke minst få såler på dem,så nå kan du også kalle deg for en selvlært skomaker i tillegg til en dyktig strikkerske:-) Ble stilige med rillene i blåfargen. Og som du kanskje ser nå så skal bloggen min fungere igjen,,noe var riv ruskende galt. Må du ha en fin uke og hygg deg med neste strikk.-))

  4. Det er godt å variere strikketøy og oppdrag ja. Flotte desse også. Mye arbeide med dem da. Da gleder eg emg til å sjå kva du gyver laus på. Ha ein flott dag

  5. strikkogtov: Tusen takk. Ja blir litt lei når det blir flere par etterhverandre. Mye jobbing med disse. Men nå blir det annet strikk. :-))

  6. Hobbystua: Takk takk. Ja no skal det bli godt med annet strikk, selv om det er morsomt å lage lugger. Så bra at bloggen din fungerer skikkelig igjen. En fin uke til deg også. :-))

  7. gretashobby: Tusen takk. Ja blir godt med noe annet nå. Det går en del timer og dager på ett par lugger, men så er det jo morsomt at det er noen som vil ha det en lager. 🙂 Kommet meg igang med noe nytt på pinnene. Ha en fin kveld. :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg