Genser med Mariusmønster

Etter all luggestrikkinga ble det denne
Mariusgenseren som ble ferdig.

Den er strikket i Rubin
Størrelse 4 år.
Mønsteret sto i Mariusboka.

Ble godt fornøyd med fargene.

Har ikke fått dampet den ennå, men det blir. 🙂

#Marius #genser #strikking #håndarbeid

13 kommentarer
  1. Hei på deg. Ja skjønner godt du har kost deg med denne type strikke etter alle luggene du har strikket. Og Mariusgenseren ble helt nydelig og selv laget jeg helt lik og ga bort til jul. Samme farger også. Men nå er jeg litt spent på hva du igjen har begynt på ? Men hygg deg uansett hva du har på pinnnen og antar du også følger litt med på OL nå. Så fortsatt fin helg til deg:-)))

  2. Hobbystua: Tusen takk. Ja var utrolig deilig å strikke noe annet enn lugger. Blir litt OL titting her også ja. Ble så inspirert av deg og dine restegarnshalser, så nå har jeg leita frem litt babygarn og skal prøve meg på en slik hals. Kos deg i helga :-))

  3. Flott utgave av Mariousgenseren dette. Likte fargevalget ditt. Er godt lei av den trad fargen, men det blir så annerledes med nye fargekombinasjoner. Og valget ditt var veldig bra. Ha ein fortsatt fin søndag.

  4. gretashobby: Takker så mye. Var de fargene jeg hadde liggende på garnrommet. Ble godt fornøyd med de. Synes også de tradisjonelle fargene begynner bli kjedelige. :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg