Barnegenser

Etter en liten strikketørke,
ble det strikket en liten genser.

Denne er strikket i Silja,
Pinne nr. 2,5 og 3
Størrelse: 1 år

Mønsteret fant jeg i bladet: Familiens Beste.

Har ikke fått dampet den ennå. 🙂

 

#Genser #Strikking #Håndarbeid #Silja #Mønster #Familien

12 kommentarer
  1. Heisan.-) Er jo ikke noe rart at du har hatt bloggtørke etter og ha strikket denne flotte genseren. Her ser en at det er mye mønster og passe på og ikke minst mange flotte farger. Håper du finner en passende mottaker til den for den vil vekke oppsikt:-) Vil få ønske deg en riktig fin helg:-)

  2. Veldig fin genser. Ser der er partier med meir enn to farger. Det er noen meir innvikla, og går seint. I alle fall for meg. Flink å strikke jamnt du. Kjempefin genser. Godt garn å strikke av. Hadde nok måtte brukt tjukkere pinner på mønstra i det minste eg da. Ellers hadd edet blitt knotete. Håper strikketørken er over no og ønsker deg ein fin lørdag og god søndag

  3. Hobbystua: Tusen takk skal du ha. Er jo morsomt når det er mye mønster og ser at det vokser frem ettervært som en strikker, men det tar jo lengre tid å strikke da. :-)) Ønsker deg også en super helg. Klem.

  4. gretashobby: Takker så mye. Det er partier med 3 farger ja og knota veldig med det i begynnelsen. Fant meg en teknikk, men det går veldig sakte ja. 🙂 Det går greit å bruke samme pinner på mønsterdelene, men må passe ekstra på da. Strikketørken er over no og nye prosjekt er på pinnene. En riktig flott helg til deg. :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg