Det ble en til genser.

En til genser til meg selv ble det.
Denne ble skikkelig tykk.

Strikket i Eskimo
Størrelse L,
med ekstra lengde  på bol og armer.
Mønster finner du her.

Deilig å ha på,
men litt for varm å ha på inne. 🙂

#Genser #Strikking #Strikket #Knitted
#Mønster #Pattern #Håndarbeid #Håndlaget

11 kommentarer
  1. Det var ein fin genser ja. Litt varm å ha på inne vil eg tro. Det er så masse fine gensere, mene g er meir glad i jakker. For da kan ein ha dei opne når det er litt varmt men godt å ha på alikevel. Fint mønster. God å ha på ute når det er skikkelig kaldt denne da.
   God ny uke til deg. Så følger vi kvaeandre i dette året også. klem

  2. Heisan du raske strikkerske. Enda en flott genser og den blir nok god og ha på ute for deg som jobber i barnehage og sikkert er en god del ute i både sno og kulde. Flott mønster og fine farger. Ja nå kommer det mange fine nye mønster på drops har jeg sett og det er mye vårjakker og annet som frister og strikke. Men holder meg til mitt lille heklearbeid litt til nå. En fortsatt fin start på nyåret og god strikkelyst har du bevist. Ha en fin kveld og så ses vi brått her igjen:-)

  3. skal si du har vært flittige med pinnene,dette var en virkelig fin genser,en slik som er god om våren når en ikke har bruk for jakke tenker eg da 🙂

  4. gretashobby: Tusen takk. Veldig varm og ha inne. 🙂 Har ett par kofter som min mor har strikket, men liker ikke å ha de under ytterjakken. Da blir det genser. En fin uke til deg også. Klart vi følger hverandre dette året også. 🙂 Klem.

  5. Hobbystua: Takker så mye. Denne blir god og varm å bruke ute i barnehagen ja. Ser at det er mye flott som kommer på Drops ja. 🙂 Strikkelysten er på plass og pinnene får kjørt seg. Kos deg i det nye året. Klem.

  6. fruensvilje: Ja her går det unna for tiden. Blir vel ikke like mye nå når jeg er begynt på jobb igjen. 🙂 Denne er så tykk at den kan brukes nå i vinter, så lenge det ikke er vind og nedbør. Ha en fin kveld. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg