Stryta Genser

Ja den heter Stryta denne genseren,
som mannen min valgte ut fra boka Islandsk Strikk.

Den er strikket i garnet  Alafosslopi
Pinne nr. 4,5 og 6
Størrelse L
med ekstra lengde på bol og armer.

Alafosslopi var ganske stivt, men alikavel greit å strikke av.
Genseren ble god og tykk.
Etter vask ble den også mye mykere.

Og det aller viktigste, han ble fornøyd med den. 🙂

#Genser #Islanskstrikk #Strikket #Knitted
#Garn #Yarn #Alafoslopi #Håndarbeid #Håndstrikket

15 kommentarer
  1. Heisan:-) Skal si du er i slaget med strikkepinnene dine nå og det er jo bare koselig for da blir det jo en kjempeflott genser til din mann også,ikke dårlig at han fikk velge ut mønster selv heller:-) Er bra at garnet ble mykt ved vask og kan være den blir enda bedre etter en tids bruk. Ønsker deg en fortsatt koselig kveld og antar du snart er i gang med enda noe fint:-))

  2. Hobbystua: Ja her går det unna for tiden. 🙂 Greit at han fikk velge mønster selv, for da blir det værtfall brukt. Det stod i omtalen av garnet at det ville bli mykere jo mer den ble brukt. Nå blir det litt småstrikk fremover. Ha en flott kveld. Klem.

  3. HEi. Det var ein fin genser. Og no har han ein skikkelig varm genser. Eg har strikket ein genser i det garnet og syns det klødde fælt, da eg prøvde den på meg. Vart det annleis når du hadde vasket den?. HAr den boka eg og, men vurderer å bruke anna garn når eg strikker noe fra den. Er så redd for at det skal klø hehe. sikkert lurt å strikke ekstra lengde ja. Det tenkte eg at eg skulle gjort på den eg strikka også, men det vart ikkje gjort og ho som bestilte den var ikkje så stor da.
   HAn ser veldig fornøgd ut ja. HAr ein skikkelig god genser ute i kulda no. Ha ein fin dag og fin ny uke

  4. gretashobby: Tusen takk skal du ha. Garnet klødde veldig før den ble vasket. Det klødde til og med under strikking. 🙂 Ble mye mykere og mindre kløende etter vask. Ja han ble veldig fornøyd og har vært brukt mange ganger allerede. 🙂 Ha en fin kveld.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg