1. Du er heilt inni i vottetoving no skjønner eg. Det må vere gøy å lage dei, siden du lager så mange. Gøy og veldig fine votter. Tar sjangsen på å ønske deg god helg eg. Men legg du ut noko i morra også, så kan eg gjere det ein gong til.

  2. gretashobby: Takk skal du ha. Ja har fått dilla på disse vottene. De to første parene forsvant med en gang, så må jo lage opp noen flere. De er raske å strikke også synes jeg de ble ganske så fine. :-)) Ønsker deg også en riktig god helg. Blir nok ikke noe innlegg i morgen, så det går greit. :-))

  3. Heisan:-) Tenkte på deg i dag med henhold til uværet som herjer nordover og vil tro du har merket noe av dette,. Men du strikker noen flotte votter og disse her syntes jeg er så fine og veldig flott med mønsteret. Det gjør det lille ekstra. Og en fin lue har du også laget til mannen din så skjønner du er i det ” varme hjørnet ” i disse dager:-) Strikker sokker og atter sokker jeg nå for og få brukt opp noe garn rester:-)

  4. Hobbystua: Takk skal du ha. Liker disse vottene godt, så dermed blir det noen av disse. 🙂 Og lue til mannen måtte til. Kan jo ikke la han fryse på øra. 🙂 Ja vi merket litt til ruskeværet. Den sterke vinden merket vi til i ett døgn, så var det over. Sokker er godt å ha, og en grei måte å bruke opp litt rester. Ble så inspirert av Connie på bruk av restegarn til matter, så har begynt å nøste opp mine rester. Ha en fin søndag. :-))

  5. strikkepinneklirr.blogg.no: Tusen takk. Ikke bestandig man er like heldig med valg av garn, men bra du ikke gir opp og vil prøve igjen. Lykke til! :-))

  6. Hekleri og Ra: Tusen takk for det. Ja det er blitt noen votter og skal ikke se bort fra at det blir flere. 🙂 De er utrolig gode og ikke minst varme. :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg