Baby/vognteppe

Endelig skulle jeg prøve meg på mønsterstrikk, med hullkort, på strikkemaskin.

Da ble det dette baby/vognteppet

Dette var jaggu morsomt. 🙂

Strikket i Fabel
På min Silver Reed SK 280
Størrelse: ca 65 x 95 cm

Det ble visst godkjent. :-))

 

#Babyteppe #Vognteppe #Maskinstrikket #Strikkemaskin
#Hullkort #SilverReed #SK280 #Fabel

15 kommentarer
  1. Ble fint det teppe syns vofsen ser jeg, og det syns jeg også. Utrolig i min verden at man kan strikke noe slikt med maskin selv om jeg vet at det meste av strikkeklær er strikket på maskin. Forstår at du syns det er moro å prøve seg frem på maskina di.

  2. Herlighet så flott vognteppe med mønster du har laget denne gangen,,og jeg ser jo at King er fornøyd over og få noe mykt og godt og ligge på. Ja han er jo som et barn da:-) Nydelige blomster ser jeg du har også,,her har jeg måttet vente på og sette ut noe for har vært nede i frysepunktet noen netter i det siste. Men får håpe det snur til det bedre snart for er jo snart juni….:-) En fortsatt fin dag til deg og King:-)

  3. Hei, så flink du er blitt. Det vart skikkelig lekkert. Du får til det meste no skjønner eg. Imponert over deg. Fine blomster. Eg må til å få kjøpt meg noe no etter kvart. Har jo ikkje vore heime så da ble det lite med uteblomster. håper du får ei fin tid fremover og eg er spent på kva det neste du får til er. klem

  4. Trulte H: Tusen takk. Ja han likte det veldig godt. 🙂 det er morsomt å prøve forskjellig. Det er utrolig mye å sette seg inn i. Gled meg til at eg føl eg er klar til å lage større plagg. :-))

  5. Hobbystua: Tusen takk skal du ha Marianne. Så morsomt å prøve med mønster. King er raskt på plass når strikking er tilgjengelig. 🙂 Måtte ut å kjøpe litt blomster ja. Følger med på gradestokken, slik at jeg kan flytte de inn om det blir kaldt. I dag har det vært delvis skyet og 19 grader, så skal ikke klage. En fin kveld til deg. :-))

  6. Greta: Takker så mye. Det begynner å komme seg, men ennå masse å lære. Ja blomster må man ha. Synes disse hagehortensiane er så flotte. Blomstrer hele sommeren, så lenge de får rikelig med vann. Blir nok blomster på deg også ettervært. Blir litt mindre strikking på maskin, nå mot sommeren, men noe blir det nok. En riktig fin kveld til deg. Klem.:-)

  7. Hei, det ble et fint teppe. Hadde vært fint å få se nærbilde av teppet 🙂 Artig du får til med strikkemaskinen. Du har kanskje vært på kurs? Blir spennende å se hva du lager framover..

  8. fjellgeitbundingen: Tisen takk skal du ha. Begynner å få til litt ja. 🙂 Har ikke vært på kurs. Det har blitt med prøving og feiling. Så er det mye hjelp og råd å finne på nett. YouTube er supert til slikt. Et nærbilder av teppet skal vi sikkert få til. :-))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg