Genseren “Trollstigen”

Det blir ennå strikket en del for hånd, selv om det er kommet strikkemaskin i huset. 🙂

En barnegenser

Strikket i Rubin
Størrelse 6 år

Mønsteret fant jeg i boka ” Klassisk barnestrikk”

Salgsblogg

 

#Genser #Trollstigen #Barnegenser #Strikket #Knitted #Håndstrikket
#Rubin #Mønster #Pattern #KlassiskBarnestrikk #Håndarbeid #Håndlaget

12 kommentarer
  1. Ja du må da ikkje slutte å bruker pinner, sjølv om du har fått deg strikkemaskin. Dette var ein søt genser og det er jo noe eget med det håndstrikka da.

  2. Nå måtte jeg bare zoome inn bildet av genseren og gurimalla hvor fin denne var. Flott mønster i fin grønnfarge. Ja det er nok noe med håndtrikket da:-) Men sikkert gøy med strikkemaskinen også. Men greit og variere litt vel? Ellers håper jeg alt er bra og så må du få en riktig så fin helg:-)

  3. Den er så flott. Tittet på den selv i dag, men valgt en annen som grunnoppskrift for barnehagesettgenseren som jeg startet i dag. Det er en flott bok for oss som strikker til barn i den alderen.

  4. gretashobby: Takk skal du ha. Blir nok ikke å slutte med pinner nei. Håndstrikk er avslapping for meg. Maskinstrikk krever full konsentrasjon og man må være opplagt. Så her blir det nok en kombinasjon. :-))

  5. Hobbystua: Tusen takk skal du ha Marianne. Ble godt fornøyd med denne selv også. Håndstrikk er min avslapping, så det kommer jeg til å fortsette med. Og maskinstrikk er ikke noe man kan holde på med når man f.eks ser på tv. En riktig fin helg til deg også. :-)) Ser ut som det blir en våt helg her.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg