Noe godt rundt halsen.

Da har det blitt et rundskjerf til.

Disse er skikkelig gode og varme rundt halsen.

Eller over hode og ører om du vil.

Strikket på maskin, i garnet Alpaca Silk Brushed.

Og King er gladelig modell for matmors strikkerier. 🙂

Min salgsblogg.

 

#Maskinstrikk #Skjerf #Rundskjerf #Garn #Yarn
#Alpaca #Silk #Brushed #Strikkerier #Håndarbeid

6 kommentarer
  1. Hehe, så fin King var ed skjerfet. Dei er gode desse der. Dumt dei ikkje stod på strikkelista mi akkurat no. Men det får vel vere. Hm. Fikk lyst til å lage eit slikt eit og eg.
   Kos deg saman med gutta dine resten av kvelden. Klem

  2. Heisan igjen:-) Herlige King som modell er ikke og forakte og se og med så flott hals så skal ikke denne karen fryse på ørene til vinteren…:-) Dette er gode halser og smarte med at en kan trekke dem på hodet også. Ellers er det masse fine fargerike sokker du har strikket. Selv har jeg kommet i gang med litt sokkestrikking selv etter hjemkomsten fra varmen og kjenner jo godt nå at en trenger og få på seg noe varmere på føttene igjen…:-) En fortsatt fin dag og en god uke til deg og dine. Klem fra Marianne:-)

  3. gretashobby: Hehe takk skal du ha. Synes han ble veldig søt med det skjerfet. 🙂 De er veldig gode og myke. Du kan da sikkert begynne på en ting til. Du merker sikkert ikke forskjell i kurven din. 🙂 En fin kveld til dere.

  4. fruensvilje: Takk skal du ha. Det begynner å bli bruk for slike nå ja. Det begynner å bli ganske så kjærlig her, selv om sola er fremme. Vinder en ganske så sur.

  5. Hobbystua: Takk takk. Ja synes han ble riktig så søt. 🙂 Veldig så lurt å kan trekke over ørene. Ikke alltid man har med seg lue. Det var ingenting jeg hadde lyst å strikke, så da ble det noen sokker. Blir aldri for mye av det. 🙂 Vil tro dere trenger litt tid til å venne dere til at det er litt kjøligere ja. Og da er det godt med varme ullsokker. 🙂 En fin kveld til dere begge to. Klem. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg