Genser til barn

Her skal det brukes av garnet som ligger i lageret.
Denne gang ble det en liten genser.

Denne er strikket i garnet Safir.
Størrelse 4 år.

Ble veldig godt førnøyd med fargene på denne. 🙂


Min salgsblogg


#Genser #Strikket #Knitted #Garn #Yarn #Safir
#Størrelse #Size #Håndarbeid #Håndstrikket #Håndlaget

10 kommentarer
  1. Wow,,denne var helt nydelig Ann-Kristin og du er flink med mønster og med farger på det du lager. Her vil jeg vel tro at det er håndstrikket? Har jo sett bilder av garnet ditt så du har nok mere en nok og bruke ja,,,hihi,,godt og ha og fint og få brukt opp litt:-)

  2. fjellgeitbundingen: Takk takk. Ja det er veldig greit å bruke fra garnlageret, men det synes veldig lite. Har opparbeidet meg et veldig stort garnlager.

  3. Hobbystua: Tusen takk skal du ha. Ble veldig fornøyd selv med denne. Denne er nok håndstrikket ja. Det er ikke synlig at nøstene til denne forsvant fra garnlageret. 🙂 Veldig greit å slippe å dra til byen når man skal begynne på noe nytt. Da går jeg bare ned i kjelleren en tur. 🙂 Håper det gikk greit i Oslo. En fortsatt fin dag til deg.

  4. Det gikk veldig fint med Morten og han har bare tatt en smertestillende siden operasjonen. Så dem er flinke i dag til og operere. Men nå er jeg helt utslått her og har hatt feber på over 39 gr,så orker ikke strikke engang,,det sier jo litt:-) Har fått urinveisinfeksjon og nå svetter jeg ut så håper tablettene hjelper for ikke greit med slik feber. Blir jo litt engstelig:-) Men ønsker deg og dine en riktig fin helg og så høres vi igjen. Klem fra Marianne:-) som synes litt synd på seg selv nå..hihi

  5. Hobbystua: Så bra at alt har gått bra med Morten. Ja de er veldig flinke når det gjelder operasjon, det vet jeg alt om. 🙂 Uff hørtes ikke greit ut med så høy feber. Når man ikke greier å strikke, da er en dårlig da. 🙂 Håper det roer seg raskt og at formen blir bedre. Synes synd på deg jeg også. Trøsteklem fra nord. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg