Norsk fjellvott

Denne gangen ble det votter til meg selv.

Supergode og tykke tova votter.

Strikket i Fritidsgarn
Tova godt i maskin.
Størrelse Dame.

Mønstert på disse fant jeg her på Ravelry

 

Min salgsblogg

 

#Norsk #Fjellvott #Votter #Mittens #Norwegian #Supergode #Tova #Felted #Strikka #Knitted
#Fritidsgarn #Mønster #Pattern #Ravelry #Håndarbeid #Håndstrikket #Håndlaget #Handmade #StrikkeBea

10 kommentarer
  1. fjellgeitbundingen:Takk Takk. Ja disse er skikkelig varme. er jo mønster på hele, så den blir jo dobbel. De er strikket på pinne nr. 5 🙂 Eneste jeg vil forandre på neste par jeg skal lage, er at jeg vil lage mønster på tommelen også. Den ble så mye tynnere enn resten av votten.

  2. Heisan:-) Det ble flotte votter og et fint mønster i herlige farger. Godt og få laget noe til seg selv også en gang i blant av noe som en trenger.-) Og kjenner jeg deg rett så har du vel bare vært på lageret ditt og hentet opp noen nøster….-)) En fortsatt fin kveld i heimen og jeg fikk beskjed om og hilse så mye til dere fra Morten også.-)

  3. Ulempen med mønster på tommelen, er at det er fort det trådene drar seg når det toves. Mulig mitt eget lagde mønster hadde for lange trådsprang eller at tommelen da trenger noen flere masker. Lykke til. Blir spennende å høre.

  4. Hobbystua: Tusen takk Marianne. Hehe. Ja var nok bare å hentet av garnlageret ja. En fin kveld itl dere også. Klem fra mord. Hils til Morten også. :-))

  5. fjellgeitbundingen: Ja man må ha korte trådsprang og gå opp ett nr. på pinnene. Tomlene ble danske store, så tror det skal gå greit med samme maskeantall. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg