Bobilgenser

Ja da ble det en bobilgenser til. 🙂
 


Denne ble en gave. 🙂
 

Strikket i Merino Extra Fine.
Pinne nr. 3 og 3,5

Størrelse xxxl
 

Mønster er eget design.:-)

#Bobilgenser #Strikket #Knitted #MerinoExtraFine
#Størrelse #Size #Mønster #Pattern #Egetdesign #Håndarbeid #Håndlaget #Håndstrikket.

12 kommentarer
  1. Heisan:-) For en flott genser og litt av en jobb du har strikket der,,for enlig størrelsen så er det jo mange ekstra masker og bare det og få til dette mønsteret er jo enestående i seg selv. Men du får det til Ann-Kristin og det har jeg også bevis på. Får håpe du har noe mindre på pinnene nå som er litt lettere og strikke. Fortsatt fin kveld og en god uke.-))

  2. Hobbystua: Tusen takk, Marianne. Ja var noen masker på denne, men det gikk veldig greit. Måtte forandre og tilpasse litt på mønsteret for å få det til å stemme. 🙂 Har mange ting på pinnene for tiden. Både smått og stort. :-)) Kos deg i kveld med håndballkamp. :-))

  3. For noen nydelige arbeid.Jeg tenkte å strikke bobilgenser til min mann og meg,og kunne tenke meg å kjøpe dette mønstret som er på den blå og den sorte i xxl og l.Hvor får jeg kjøpt mønstre,eventuelt med garn. Med VH fra Unni.

   1. Tusen takk. Koselig at du likte det jeg har laget. Dette mønsteret har jeg laget selv og finnes bare som notater og tegninger, på en drøss av ark, til eget bruk. Så desverre er det ikke å få kjøpt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg