Genser med Islandsk mønster

Ja da ble det en genser til på meg.
Dette er siste genser på en stund, tror jeg. 🙂

Den er strikket i garnet  Alafosslopi
Pinne nr. 4,5 og 6
Størrelse L
med ekstra lengde på bol og armer.

Mønster er fra boka Islandsk Strikk

Ble godt fornøyd med denne også.

#Genser #Islandskmønster #Strikket #Knitted #Alafosslopi
#Bol #Mønster #Pattern #Islandskstrikk #Håndlaget #Håndstrikket

17 kommentarer
  1. Det er ikke rart du smiler som en sol på bildet for nå har du jammen fått deg enda en flott genser. Du har virkelig fått strikket flere gode varmende gensere i vinter. Men denne var også flott og for deg som jobber mye ute så er det nok godt med noe som er varmt. Har vel kjent på mye vind i det siste nå..men her går vi bare og venter på våren og kunne ta frem lettere klær igjen. Har faktisk vært 13 gr i enkelte strøk her i solen i dag:-)) Men ønsker deg en fortsatt fin uke.-))

  2. Du skal ikkje fryse denne vibteren og resten av vintrene dine. No har du jammen amnge gensere:). Denne er vel kun tl utebruk vil eg tro. Grådig varme desse her. Du var fin i den og ser varm ut. HA ein flott dag

  3. Nydelig genser! Stikke et par i samme garn til oss i år. Og det er bare elskelig! Garnet holder ille bra ute i lengden selv om det er kaldt og vind. Forlenet bol og ermer her og så. Virkelig fin ble den

  4. Hobbystua: Tusen takk. Ja nå har jeg fått meg en del genserer. Synes det er greit å ha gensere liggende, både hjemme og på jobb. Slipper da å drasse de imellom. Vi hadde en ny vindfull dag i går. Den tok kraftigere her, enn Ole gjorde, men det gikk greit. I dag snør det våte kattunger. Så det blir nok ikke vår her med det første. 🙂 Men nå blir det morsomere å være ute i barnehagen. En fin kveld til deg. :-))

  5. gretashobby: Takk takk. Joda begynner å få nok genserer no. Synes det er greit med en hjemme, en på jobb og en som kan ligge i bobilen. Da vet jeg til envær tid at de ligger tilgjengelig. Denne er absolutt bare til utebruk. For den er både tykk og varm. 🙂 En flott kveld til deg.

  6. Ramona: Tusen takk skal du ha. Ble veldig fornøyd med denne. Så bra at du er fornøyd med dette garnet. Gleder meg til å få testet den ute. Ha en fin kveld. :-))

  7. fruensvilje: Takker så mye. Ja en slik hadde sikkert vært grei på hytta. Tror denne blir værende i bobilen. Blir vel ikke så lenge før vi begynner å farte i helgene igjen. Ha en fin kveld. :-))

  8. Hekleri og Ra: Takk takk. Ja no har jeg jaggu strikket litt til meg selv. Er blitt 3 genserer til meg selv siden rett før jul. Så nå tror jeg at det er nok. :-)) Tror denne blir god på tur på fjellet. Ha en fin kveld. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg