Tova herrevotter i Islandsk garn

Her skal restegarn bort.

Etter at jeg strikket genser til meg selv og til mannen,
så ble det en del rester av det Islandske garnet Alafoss Lopi.
Frem med pinner og garn.

Da ble det disse

 Store herrevotter som er tovet tykke og gode.

Disse skal sønnen ha, når han skal ut på jakt.

Min salgsblogg

#Herrevotter #Tova #Felted #Restegarn #Islandskgarn
#AlafossLopi #Garn #Yarn #Håndlaget #Håndstrikket #Håndarbeid

12 kommentarer
  1. Det er nok votter som varmer godt på hendene når han skal på jakt 🙂 Og jeg vil nok tro du har myyyye mere restegarn så det er nok flott og få brukt opp noe som kommer til nytte. En riktig fin helg ønsker jeg deg og håper alt går bra. Klem fra Marianne:-))

  2. annebe: Takker så mye. Ja disse er skikkelig varme, så han skal nok ikke fryse, så lenge han har de på seg. 🙂 En riktig god helt til deg også. :-))

  3. Hobbystua: Med disse skal han nok ikke fryse på hendene. De ble skikkelig tykke. Og kan nok ikke si at det begynner å minke i restegarnet. Så her er det bare å henge i. :-))
   Ønsker dere også en riktig god helg. Ingen forandringer her. Klem

  4. fruensvilje: Takk skal du ha. Disse skal nok holde han varm ja.Han ønsket de litt store, slik at han kunne ha tynne hansker inni. Da blir det ingen bare fingrer når det skal skytes. 🙂

  5. Så flink du er til å bruke opp restegarn vennen. Kjemefine votter og gode og varme hvertfall. Det er noe ein skulle brukt mitt restegarn til også. Tror eg har noe slikt garn eller kasnkje eg har gitt det vekk. Flotte og gode er dei. Nyt helgen vennen og hilse din kjære klem

  6. gretashobby: Takk skal du ga Greta. Prøver så godt det er mulig å få brukt litt av det som ligger i kjelleren. Ble værtfall gode og varme ja. En fin søndag til deg. Mannen hilsen tilbake. Klem

  7. hei har lyst til å strikke tova sjøvotter med alafosslopi garn ,men har litt probl.med maskeanntall og toving grader.. de skal være helt tette kan du hjelpe meg??

   1. Hei hei. Er så lenge siden jeg laget disse, så husker dessverre ikke hvor mange masker jeg la opp. Når det gjelder toving, så er maskinene så forskjellige. Men ville nok tovet på 40 grader og heller flere ganger om de tover for lite.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg