Ett til….

Måtte lage et til av disse sjalene. Finnes jo så mange flotte farger i dette garnet.

Likte denne fargen veldig godt.
Tror jeg vil lage meg ett stort sjal, til kjølige sommerkvelder i denne fargen.

Strikket på maskin Silver Reed SK280
Garn: Drops Delight
Garnspenning: 10,2

#Sjal #Garn #Yarn #Strkket #Knitted #Strikkemaskin #Knittingmachine
#SilverReed #SK280 #Drops #Delight #Garnspenning

9 kommentarer
  1. veldig fint da,her på muritun kommer neste mandag og kurser oss i kontstrikking ) håper virkelig att jeg greier å lære det,tror vi skal prøve oss på pannebånd

  2. Herlig farge på det sjalet ja. Slikt garn kunne eg og tenkt meg å lage sjal i. Men no har eg vel nok sjal kasnkje. Får lage ferdig det eg holder på med sjølv. Sikkert gøy å holde på med strikkemaskin. HA ein flott dag og god ny uke.

  3. Et fargerikt og herlig sjal og som du sier er det mange flotte farger i dette garnet:-) Ikke dumt og lage et til i større utgave for og ha til sommerkveldene som oftest er litt guffne,,eller når du drar nedover på høsten:-)) Her har vi nå en temperatur som vi hadde i syden for bare noen dager siden,,,men får nå se hvor lenge dette varer. Ønsker deg en riktig fin uke og håpe våren kommer til deg snart også:-))

  4. gretashobby: Likte denne fargen ja. Spennende garn å bruke. Begynner å bli noen sjal her også. Ja det er gøy med strikkemaskin. Venter ennå på den norske bruksanvisningen. Gleder meg til den kommer. Alt blir så mye vanskeligere når det står på engelsk. Ha en fin kveld. :-))

  5. Hobbystua: Takker så mye. Er enda noen farger jeg ikke har prøvd. Heldig med været da dere kom hjem ja. Kan ikke akkurat skryte av været her. I dag har det regnet, sluddet, snødd og masse vind. 1,3 grader no. Brrrr. Og dette sure været har gitt meg vond hals og rennende nese. 🙁 Nå vil jeg ha våren her også snart. Ha en fin kveld!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg